Avto
120 ogledov

EU že leta 2011 vedel za goljufanje VW!

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • karantanija 16:43 13.november 2015.

    Globalno segrevanje je postal velik posel. Denar in moč, s tema dvema besedama si lahko razlagamo globalno segrevanje. Zanikati globalno segrevanje je huje, kot zanikati holokavst. Za politika je to politični samomor, navaden državljan pa je označen kot ...prikaži več brezsrčneža, ki mu ni mar za prihodnje rodove. Podnebje Zemlje se segreva in ohlaja že sto tisoče let, še predno je Al Gore izumil globalno segrevanje. Znanstveniki so “slučajno” izključili najbolj severne vremenske, merilne postaje – torej tiste ki so kazale najnižje temperature. Dogajajo se tudi šikaniranja in fizične grožnje vsem profesorjem in znanstvenikom, ki so si upali dvigniti glas in nasprotovati teoriji o globalnem segrevanju.Pred tisoč leti je bilo tako toplo, da so trto in vino pridelovali celo tako severno kot je Škotska. Dejansko je, da so bile v bile v srednjem veku povprečne temperature višje kot danes.Leta 1974, so strašili populacijo s teorijo o ledeni dobi, nekaj let

  • karantanija 16:44 13.november 2015.

    Leta 1974, so strašili populacijo s teorijo o ledeni dobi, nekaj let kasneje, so preskočili na globalno segrevaje. To jasno kaže na popačeno pseudoznanost.Mit da je človek kriv za spremembe temperature je postala osrednja politična tema skoraj vseh ...prikaži več političnih strank in novodobnih gibanj, ki ne prenesejo kritike. Podatki pa kažejo, da vpliva človek le 0,03-0,04 % v skupni količini CO2 v atmosferi.Znano je, da vlagajo ZDA bilijone dolarjev v okoljevarstvene lobije. Po tej informaciji nam je vse jasneje. Al Gore je jasno nakazal agendo in cilj obdavčevanja v svoji izjavi – prvi korak k svetovni vladi. S tem so zaustavili države v razvoju, ki imajo veliko nafte in premoga. Afričani in drugi si ne morejo privoščiti napredne tehnologije, za pridobivanje električne energije, in so obsojeni na posojila mednarodnih bank in posledično zasužnijo svoje potomce za več generacij.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.