Magazin /magazin/film-glasba-tv
3967 ogledov

Evrovizija: Znano, kako bodo odločili o usodi Izraela

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ToSmJest 11:02 26.september 2025.

Jaz bi Izraelu dovolil nastop pod imenom Palestina. :-)

• oneh 13:03 26.september 2025.

Verjetno bi Izrael s tem imel manj težav, kot če bi pevka iz Palestine nastopala pod imenom Izrael. Je pa tako razmišljanje bolno. Znano je, da se Hamas zavzema za državo od reke pa do morja. Ker so vmes Judje, ...prikaži več kateri niso muslimani to predvideva njihovo iztrebljanje. Kar pa ni nič drugega kot absolutni genocid, katerega sedaj obtožujete Izrael. In ker ste levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

• SlavkoKrizman 13:34 26.september 2025.

Oneh, tudi, če je tvoja trditev resnična...to še ne dovoljuje Izraelu početi genocid. Ali si mogoče eden od tistih, ki jih ubijanje otrok, neglede na stran konflikta, ne briga in niti ne gane?

• ToSmJest 15:32 26.september 2025.

Hamasa jaz v komentarju nisem omenil. Pisal sem samo o Izraelu in o Palestini.

• popokatopetl 10:24 26.september 2025.

Hehe Izrael bo seveda heknil tudi tole spletno glasovanje

Kimberley-Echo 12:27 26.september 2025.

Pri tem glasovanju bi lahko glasovali še za Ruse, samo si ne bodo upali, ker bi jih potem morali povabiti.

• mateja04 15:27 27.september 2025.

Tudi če odmislimo, kaj ta zločinska država počne, je nesmisel glasovati o njeni udeležbi na Evroviziji že samo dejstvo, da ta država sploh ni v Evropi in kot taka nima kaj iskati na evropski glasbeni (!?) prireditvi. PIKA.

• Pepi 16:58 26.september 2025.

Slovenija ne bojkotira Evrosonga zaradi Izraela,temveč zaradi finačne participacije

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.