Magazin /magazin/vip
9000 ogledov

Eva Boto in njena prijateljica v tujini naleteli na težave

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 09:02 08.maj 2025.

Haha ona kao govori bosanscino a je pa iz Ljubuskega kjer so samo oni ortodoksni hrvatje, kjer se govori hrvascina in nic drugega! Velika je razlika med hercegovino in herceg-bosno!

• ferdopis59 09:41 08.maj 2025.

Ludje imamo takšne in drugačne probleme, ko pridemo tuje okolje. Mogoče smo se vsi, ki potujemo kdaj znajdli v kakšni neprijetni situaciji. A se, da vse rešit z pametnim pristopom in poterplenjem. Tukaj pa objavlate neko pevko "slovenko", da ima ...prikaži več probleme v rodnih krajih. To je njen problem naj bo jezikovno razgledana me pa novodobla latovščina. Novinarji nedelaje panike!

• maček 07:39 08.maj 2025.

Pomen članka, bistvo je kaj?

• vojko443 08:23 08.maj 2025.

Promocija

• 4krogci 09:03 08.maj 2025.

In povedat kako je zahojena hrvaticain volilka hdzja, a nosi se ko da je Slovenka!

mahatma2 09:31 08.maj 2025.

Nekoč v bivši Jugi smo rekli temu jeziku Srbo-Hrvaščina . Danes pa Srbo-Hrvaščine ni več ampak so nastali jeziki kot so Hrvaščina, Srbščina, Bosanščina in Črnogorščina z majhnimi razlikami , ki so takorekoč nepomembne razen pisave , pogovorno pa skoraj ...prikaži več popolnoma enako, toda v bistvu gre za Srbohrvaščino tako kot bomo kmalu lahko rekli , da je vsa nekdanja Jugoslavija po novem ista država , ki se imenuje Evropska unija.

StarMačk 10:37 08.maj 2025.

"A na roadtripu ni šlo povsem brez težav. Iza se je zastrupila s hrano"... No, sam sem moral do Turčije, da sem se lahko zastrupil s hrano... Naslednjič bom raje skrajšal do Hercegovine, predvidevam, da bo ceneje, ha, ha, ha...

• Dialetta 00:46 09.maj 2025.

)) Ali želite najti žensko za eno noč? Daj no -- Sexy24.mom

• Carrieie_3065 17:16 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

Garancija 08:46 08.maj 2025.

Težava je,ker ne znata bosanskega jezika

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.