in koliko požirčkov je zgrgrala, preden si je nos obrisla s paloma robčki...nato je šla na wc in zamenjala vložek ter umila roke s tekočim milom, pod pipo
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
A da sem jaz šel v Portorož pa ne Pišete.OMG rešena Slovenija Irglova v Ferrari pojedla sladoled.
Niso napisali, kakšne barve je bil in okusa pa če je imel žličko zraven ...
in koliko požirčkov je zgrgrala, preden si je nos obrisla s paloma robčki...nato je šla na wc in zamenjala vložek ter umila roke s tekočim milom, pod pipo
Vlozek? Za kaj? Inkontinenco?? Zensce je abrahamovka!
Končno, bilo je že mučno jo gledati, kako se v državnem zboru obupno trudi izpasti lepa..
Bruh.
Dobro se živi z gimnazijsko maturo..
Ender, ne le z maturo, "Eva je še dodala, da stvari več ne jemlje tako resno in ne razmišlja le z glavo"
MS z mico ne more več je že toliko kilometrov da se ne da prevrtet nazaj.
Uf zdej si jo bo pa 10 tednov drsala....mi bi to gledali!
Irglova kot prava goreca zagovornica JJ velikega…je sigurno sla na sljadoled h siptarju 🤣🤣
Ni potrebe, da se počuti osamljeno, lahko me pokliče in ji dam lučko lizati.
Nic nedamo lizat!! Je polna salmonele od JJ starih jajc!!
Inovativno varčevanje z energijo. Prihranek energije zaradi lastno proizvedenega toka!--- https://e.vg/enero
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kako naj kontaktiran Suzano ko pa je upisan Marijin mail????
se govori da je urška zabuhla posvojila palmo z opico, Tako se govori
Mouč cigo bebavi..
Cigo napiši katera Urška od čelavega al ona druga.