Slovenija

To je cepivo, ki ga je prejel minister za zdravje Poklukar

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kirka 10:13 07.maj 2021.

Minister ne ve, koliko je stala investicija?! Torej še eden, ki mu proračunski denar ne pomeni nič. Lahko je s tujim ku.cem po koprivah mahat!

• miha077 11:06 07.maj 2021.

Jaz sem vprašal svojega zdravnika, pa je rekel da se ne bo niti slučajno cepil. Evo, pred tem sem imel dvome o tem cepivu (pa nisem proti cepljenju na splošno, se cepim proti gripi, klopom, ... redno!), zato bom počakal ...prikaži več ko bo varno, zdaj pa mi nehajte težit!

• Mesija_se_vraca 11:10 07.maj 2021.

Še en voiluhar, ki prodaja svojo neumnost naivnim kretenom.

• Decko 12:18 07.maj 2021.

Laž na laž. Kak naval? Temu se reče naravna selekcija. Če ti je vseen kaj ti vbrizgajo in kako so stranski učinki ti odstopim mojo iglo

lluckyss 12:52 07.maj 2021.

Minister se je cepil z Zeneco, jaz pa sem nabral dva voza jurčkov in en vagon lisičk...

• klemenmo 13:39 07.maj 2021.

kako pa vemo da se je res cepil z AstraZeneca ? A lahko pokaže cepilno knjižico ?

• Ender3 14:07 07.maj 2021.

To se sliši, kot cepilna histerija, je pa dosti časa zamujenega, zaradi afere o zavrnjenih dobavah v lanskem letu. Nobene kampanje niso uspeli opraviti, sedaj pa je navidezno povpraševanje po cepljenju zaradi aplikacije, ki je še brez objavljene cene. Podobno ...prikaži večo se je dogajalo na Hrvaškem, kjer so neučinkovito aplikacijo preplačali. Izdelalo jo je podjetje, ki se uradno ukvarja z cvetličarstvom, in sedaj ministru grozi interpelacija.

• Šakal. 15:46 07.maj 2021.

Vsakega bedaka naserjejo, samo da se plača.

• suineg7878 14:41 07.maj 2021.

Jaz bi tud to "cepivo", ce je to tista fizioloska, ki je ostala od stirih jezdecev apokalipse slovenskega naroda.

• rd2dmk2 17:47 07.maj 2021.

hm tole s cepljenjem počasi začenja izgledat kot ... narkomanska ponudba,, evo ti prvi odmerek, boš fino se mel, pa v tujino boš lahk šel pa na pir v oštarijo in kupleraj, ko boš pa hotel drugi špric pa tošnčka odpret...

• Franjo Erman 20:30 07.maj 2021.

bedarije. naj se cepi, kdor se hoče. boli me za tegale ministra bebastega

• Jernej65 11:04 07.maj 2021.

Če hočete, da se čim več ljudi cepi, je najbolje da AstraZeneco sploh ne omenjate več. To cepivo je tako osovraženo med ljudmi, najbrž neupravičeno, da že kar glava boli. Odmerke ki so vam ostali pa podarite v Indijo.

• Mesija_se_vraca 11:11 07.maj 2021.

Zadnji stavek je precej nesramen, sicer pa cepi se, če se še nisi, tudi z AZ ker brozga je brozga.

Leon 11:44 07.maj 2021.

Temu se reče janševanje !

• sajnires 12:21 07.maj 2021.

ko berem komentarje opažam, da ste tukaj sami strokovnjaki za zdravje...

• sajnires 12:23 07.maj 2021.

in večina bolni...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.