Šport /sport/zimski-sporti

Fak olimpijske igre sklenil z izjemnim strelskim nastopom in lepo uvrstitvijo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 19:29 20.februar 2026.

Lepa uvrstitev ? No, ja...

• Kmodri_ 16:19 20.februar 2026.

Fak..

• Ender 17:11 20.februar 2026.

you

• Grunf 17:49 20.februar 2026.

Fak ki je lansko sezono po dolgem času sicer še dosegel zmago na skrajšani tekmi, tekaško najboljšim ni več konkurenčen, sploh ne falangi novih mladih tekmovalcev. Letos še toliko manj in nima smisla ugotavljati kje so vzroki. Star je 38 ...prikaži več8 let, to je vsa znanost. Delati je potrebno na mladih.

• Ender 18:55 20.februar 2026.

janša je star že čez 60 pa poglej kakšen dedc je Pa goluba glej kakšen kerlc je aktiven,, pravi mačo, Poglejte kakšno fejst gospo je dobil,, Pa tudi ni več resno mlad,, Tak da leta niso nujno važna za tekmovanje, ...prikaži več Ampak jaz bom volil goluba, pa makar bo izgubil volitve

• slinavelhagepto 19:44 20.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži večza nekaj kilogramov--- https://nub.ro/iems

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.