In kaj si ti zarukan slovencelj npr. v času svojega bednega življenja naredil za Slovenijo? Pa da ne bo pomote, sem čistokrvni slovenec, ti si pa zgolj slovencelj.
pa dobr, koga boli kurac za eno kučevo bajto v nekem tretjerazrednem Zalogu, ki si jo gradi ta blakanski cirkusant, da je treba to objavljat v medijih?...a res nimate kaj bolj pametnega za pisat tam na žurnalu?
Lepo, da si dom gradi v Sloveniji.
A sedaj mu boste pa za vsako lopato gledali pod prste.
Pri reklami za Voščila manjka promo!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Gre za špekulativno gradnjo! Da jo bo mastno prodal....
Kljuse se bo vrnilo v Slovenijo....na stara leta...naj gre v srbovino kamor spada...
In kaj si ti zarukan slovencelj npr. v času svojega bednega življenja naredil za Slovenijo? Pa da ne bo pomote, sem čistokrvni slovenec, ti si pa zgolj slovencelj.
Popravljam zakone, ki jih sprejmejo....posr....in krojim usodo tebi podobnim!
Kako pa napreduje sanacija bazena vrlega advokata
Dvonim da bo ostal v Slo..Preveč lapega je že videl in izkusil v življenju, da bi ostal v tej vukojebini..
Saj ni nor!
Oprosti Ender3 ampak jaz mislim, da ti dlje od Spodnje Kungote sploh še nisi bil, sicer ne boi dlakocepil takšnih bedarij.
pa dobr, koga boli kurac za eno kučevo bajto v nekem tretjerazrednem Zalogu, ki si jo gradi ta blakanski cirkusant, da je treba to objavljat v medijih?...a res nimate kaj bolj pametnega za pisat tam na žurnalu?
Klovni rabijo promocijo, kljuseta tudi!
No, saj pa ja govorimo o žurnalu, mislim da ni debate o kvaliteti.
Ja Soljatar žal nekateri ljudje uspejo in so uspešni. Ti npr. ne boš nikoli saj si zagrenjen oin nevoščljiv in takšni so obsojeni bedno življenje.