Ze lepse smo zavrlni! In dalec od naravnega videza in brez krem!
Res nima makeup, anasliki se vidi, da je pojutranjem umivanju si namazala obraz z nakakšno kremo "solejo". Če bi bila braz makeup bi izgledala drugače - ni več rosno mlada.
slo jezik je težek...
Ampak @ferdo brez tvojega komentarja se Saška dobro drži.
Okoli oči pa je vseeno namordana. Je pa silno lepa. Škoda, da ne poje zvrsti kot pevka in zdravnica ter lepotica Mojca Bitenc...
Prijetno presenečen...Pod vsem tistim makeupom je prava lepotička....;)
nobena ženska na svetu nima tako visoko obrvi,tako napetih ličnic itd,ne komentiram samo nje,ampak vse ženske
Kva Slavc a je to reklama za SPERMEO
Saša je bila vedno urejena. Svoje dni je celo oglaševala posebne vaje za učvrstitev oprsja. Imela je kar dober odziv javnosti.
emšo dela svoje pri vsakem, tudi njej se leta štejejo navzgor... še dobra je, glede na leta in leta fasade...
Uporabila je kremo spremea
Pij sok kakšen dan...
Zakaj bi le bili presenečeni. Saj je popolnoma idiotska novica. Koga klinca to briga? Dol mi visi zaradi nje, tud če gre na kolena.
Pol boš moral pa okulista obiskati.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ze lepse smo zavrlni! In dalec od naravnega videza in brez krem!
Res nima makeup, anasliki se vidi, da je pojutranjem umivanju si namazala obraz z nakakšno kremo "solejo". Če bi bila braz makeup bi izgledala drugače - ni več rosno mlada.
slo jezik je težek...
Ampak @ferdo brez tvojega komentarja se Saška dobro drži.
Okoli oči pa je vseeno namordana. Je pa silno lepa. Škoda, da ne poje zvrsti kot pevka in zdravnica ter lepotica Mojca Bitenc...
Prijetno presenečen...Pod vsem tistim makeupom je prava lepotička....;)
nobena ženska na svetu nima tako visoko obrvi,tako napetih ličnic itd,ne komentiram samo nje,ampak vse ženske
Kva Slavc a je to reklama za SPERMEO
Saša je bila vedno urejena. Svoje dni je celo oglaševala posebne vaje za učvrstitev oprsja. Imela je kar dober odziv javnosti.
emšo dela svoje pri vsakem, tudi njej se leta štejejo navzgor... še dobra je, glede na leta in leta fasade...
Uporabila je kremo spremea
Pij sok kakšen dan...
Zakaj bi le bili presenečeni. Saj je popolnoma idiotska novica. Koga klinca to briga? Dol mi visi zaradi nje, tud če gre na kolena.
Pol boš moral pa okulista obiskati.