Svet
15 ogledov

Glavni bankir prepričan, da imajo prav

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 17:50 17.januar 2015.

    Nobeden ni nobenga silil za najem kredita v švicarjih..!! jemali so ga pogoltni špekulanti, ki so računali na špekulacije..če jast kupi delnico, ki potem pade, a mi bo tudi država pomagala ..??

  • mirko 13:53 17.januar 2015.

    Namesto, da bi priznal, da je bila zamrznitev tečaja pred tremi leti lopovščina, se sedaj izogiba odgovornosti. To kar so naredili pred leti, je bil samo rop stoletja njihovih bančnih varčevalcev. To kar so pa naredili sedaj, je pa zopet ...prikaži več rop stoletja tistih, ki so najeli kredite v njihovi valuti.

  • Taja 20:57 17.januar 2015.

    Vsi, ki tukaj pišete o naivnežih in špekulantih, ki so vzeli kredit v švicarskih frankih, zakaj niste bili glasni, ko se je zadnja Janševa vlada oz. gospod Šušteršič zapufal v dolarjih. In ta kredit odplačujemo vsi. Pa poglejte, kako se ...prikaži več je dolar okrepil napram evru. Zakaj se dragi analitiki takrat niste oglašali, da se v tuji valuti ne jemlje pufov. Pa še nekaj. Nihče, ki ima kredit v Frankih ni rekel, da se mu kredit odpiše oz. da na slabo banko, to je v zadnjih dneh rekel samo gospod Petan. On ne bo plačal. Bi pa bilo prav, da država tu pomaga tistim, ki imajo kredit v frankih, da jim obroki ne bodo šli v nedogled. Pa dragi državljani, vi ne boste tu nič plačali, samo banke, ki jih že par let pridno dokapitaliziramo, ne bodo še več služile.In dragi moji državljani, vsi v Sloveniji odplačujemo kredite, samo ne nujno svojih, pač pa Zidarjeve, Šrotove, ... Tako, da smo vsi funkcionalno nepismeni naivneži, ker to pač dopuščamo.Ne obsojate in žalite ljudi, ki so si žele

  • mirko 19:10 17.januar 2015.

    Verjetno si zaposlen na banki. Naprimer da ti jaz prodam rabljen avto in ti ne bom povedal da ima počen blok motorja. Ko bo blok začel spuščat motorno olje, bi te servis stal toliko kot je bila kupnina za avto. ...prikaži večo. Ti boš verjetno rekel "Jebi ga" (čisto balkansko razmišljanje).Zaradi takega razmišljanja je Slovenija tam kjer je. Nategni pri poslu vsakega, ki ga moreš, na kredibilnost, zaupanje in dobro ime se pa požvižgaš. To kar je naredila Švicarska centralna banka (že drugič), je mafijsko dejanje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.