lepo, mi naj bomo previdni. MI občani , klienti. ajde cehovska organizacija izpluni, katere firme si lahko privoščijo take lumpe. potem se moram pa jest matrat da pridem do svoje pravice. ajde vam jest povem eno firmo, sicer je že… ...prikaži več dolgo ni več. adriatic in njena podgrupa KD, ko si hotel kaj popravit si prišel samo do telefonistov. pa nikamor drugam . niti tednik se jih ni upal lotit, ker so pač preveč dali za reklame. kajti pomaga se borit proti zmajem, če veste kdo ga serje- OBJAVITE !!
sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o.
So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL.
Kaj mislite kako bo mu to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice
in svojcev
lepo, mi naj bomo previdni. MI občani , klienti. ajde cehovska organizacija izpluni, katere firme si lahko privoščijo take lumpe. potem se moram pa jest matrat da pridem do svoje pravice. ajde vam jest povem eno firmo, sicer je že… ...prikaži več dolgo ni več. adriatic in njena podgrupa KD, ko si hotel kaj popravit si prišel samo do telefonistov. pa nikamor drugam . niti tednik se jih ni upal lotit, ker so pač preveč dali za reklame. kajti pomaga se borit proti zmajem, če veste kdo ga serje- OBJAVITE !!
sem zvedela, da je nekdo danes hotel ustanoviti firmo Evtanazija d.o.o. So voluharji že zavohali da se iz tega da narediti DOBER POSEL. Kaj mislite kako bo mu to neslo. Se že govori da bo vlekel milijone od zavarovalnice in svojcev
Tednik se spravlja samo na socialne delavke. Drugod se userjejo.