Mojca, ti se najprej nauči slovensko pisati, da se ne boš sramotila pred vso Slovenijo! S takim pisanjem razkazuješ svojo polpismenost in zaničuješ materinščino (če si sploh Slovenka).
mojca2475 ..... Kateri Slovenski narod , morda tisti , ki ga zastopa čefurski 4X obsojen PV , ki ga je nastavil tvoj kriminalni plešasti komunajzar, tudi večkrat obsojen in pravnomočno zaprt s Snežičem vred in s podobnimi zločinci , ki… ...prikaži veči jim ni mesto v Sloveniji razen v arestu.
Robert Golob gre za tvoj test dajmokrast, pri tvoji vladavini je bilo to zelo očitno.
Golob kar bolano, ne more sprejeti Janeza Janšo , človeka kateri je naredil Slovenijo in demokracijo v njej
Golobu še vedno ni jasno, da je debata o zdravi pameti zanj še pretežka tema.
Podpiram gospoda Janeza Janša in njegovo vladavino. Živeli SLOVENSKI Narod.
Mojca, ti se najprej nauči slovensko pisati, da se ne boš sramotila pred vso Slovenijo! S takim pisanjem razkazuješ svojo polpismenost in zaničuješ materinščino (če si sploh Slovenka).
Janez_533, pameti ne, levičarske ošabnosti je pa polna tvoja bedasta glava.
mojca2475 ..... Kateri Slovenski narod , morda tisti , ki ga zastopa čefurski 4X obsojen PV , ki ga je nastavil tvoj kriminalni plešasti komunajzar, tudi večkrat obsojen in pravnomočno zaprt s Snežičem vred in s podobnimi zločinci , ki… ...prikaži veči jim ni mesto v Sloveniji razen v arestu.
Janez_533..... Kristalno jasno , da ni Slovenka , če podpira plešastega komunajzarja in njegovega čefurskega PV
Kaj pa ima skorumpirani stepsl za komentirat ? Si je ze izbral garsonjero v Dobrunjah, baraba ?!?
Za pravično Slovenijo, bomo se danes zvečer proslavljali. Upam da bo še dolga leta njegova vladavina.
Za lravično Slovenijo?potej jene j smeli voditi,lažnivci kriminalci,čefurji.
A ta ne glasuje v Romuniji?