Slovenija
1689 ogledov

Golob se je odzval na preiskavo KPK, to je povedal

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 19:18 28.maj 2025.

Kdo lahko prebira moj SMS ali e-pošto ,če nisem kazensko ovaden ali v sodnem postopku ? Opozicija spreminja vatle !

• Ender3 19:52 28.maj 2025.

Ja res,@Leon 🙋podobni SMS bremenijo Ursulo von Layden za nakup neustrezne opreme in cepiv za več kot 35 miljard €.Pa bojda to za pravne institucije EU ni dovolj prepričljiv dokaz. Pri nas pa je dovolj, da nek komercialni medij nezakonito ...prikaži več pridobi SMS, ki bi lahko rušil Golobovo vlado..Tak nezakonit senzacionalizem uporabljen za afero bi morali tudi kazensko preganjati.Ali pa tisto tekanje novinarke za Golobom je tudi vredno obsodbe.Za POPtv je novinarska etika in profesionalnost vedno vpraščjiva

• Ender3 16:45 28.maj 2025.

Veliko pompa za prazen nič. Robert v Karigadorju, JJ pa na Mavricijusu. Je sploh kakšna primerjava v tem so kom se je Janez družil na golf igrišču na tem rajskem otoku..

• Plavi-mil 08:33 29.maj 2025.

Ko ga dobijo s prsti v marmeladi, pa v jok , ne jaz nisem kriv, kriv je JJ za moje svinjarije in nesposobnost.

• Benei8048 15:00 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• ferdopis59 18:13 28.maj 2025.

Tako kot je leva stran oz. levaki proti cerkvi a poglejte njihove slike, ki prikažejo kako prosijo Bog-a. Povezava: https://siol.net/novice/slovenija/strateski-preboji-v-mandatu-vlade-roberta-goloba-663573

• irena213 16:12 28.maj 2025.

Kateri drugi pa so odstopili? A Janša??

• Plavi-mil 14:11 28.maj 2025.

Če so drugi morali odstopiti za sendvič, za rezino pršuta, bi on moral TAKOJ ODSTOPITI, ne pa da nam še naprej škodo dela in se sam sebi smili.

• Ender3 16:41 28.maj 2025.

Ne, on pa ni tisti, ki bi Janezu metal puško v koruzo..Da bi le ta sestavil novo koruzno vlado. No way, hose..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.