Slovenija

Golob: "To niso informacije, ki bi zrasle na mojem zelniku"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 23:10 16.februar 2026.

Ne vemo kaj so praktičnega sprejeli v novem zakonu. Če je povdarek na delu njihove Zbornice potem bodo rezultati vprašljivi. Podobno kot takrat, ko se je začela stroga delitev dela in nalog srednjih med.sester vs dipl.med sester..Povzročili so pravi kaos ...prikaži več in nezadovoljstvo. Kar čez noč so nekaterim izkušenim sestram odvzeli pristojnosti in jih deli v roke diplomiranim. To je kardinalna in nepopravljiva napaka tistih, ki so sedeli v Zbornici in zbirali licence in članarino.

• Ender 14:27 16.februar 2026.

Kako sem srečen ko Ireno Jovevo kot evropsko poslanko ,, ampak ko bi vi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni ...prikaži več i v koaliciji npr mesečniki , in prav zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim

• Ender3 23:00 16.februar 2026.

Je pa omenjena Irena naredila več dobrega kot vsa peterica Janševih plačancev v Bruseljskem parlamentu.

• Naklonsky 15:39 16.februar 2026.

Golob, največji blefer in lažnjivec, je zjebal državo na vseh področjih! Zadnji podatki, BDP lansko leto pod evroskim povprečjem: 1,1 %, sosedje Hrvati rast 3,7 %. To je to, če komunjarska banda vodi državo!

• Ender3 22:58 16.februar 2026.

Ti si največji blefer, ki o tem pišeš. Na Nori24tv piše kako BDP pod to vlado iz leta v leto pada. Nihče pa, zanimivo ne piše razloge za to. Kot, da so globalni ekonomski in finančni pogoji od leta 2022 ...prikaži več2 do 2025 popolnoma enaki. Hrvaška raste po zaslugi turističnih rezultatov in črpanja iz invest.fondov. Njena realna ekonomija pa je bolj revna in ranljiva kot si predstavljamo. Zakaj ne daš Nemčijo za primerjavo, ki je že tri leta v recesiji ?. Bolje, da si tiho, kot ta trosiš nesmisle.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.