To je samo predstava za javnost. Tukaj se "kregajo" zaradi guvernerja, v ozadju bo pa lepo Musarca porinila dva skrajna levičarja na ustavno sodišče, in vsi se bodo veselo držali za rokice
Zanimiva je naša predsednica. Pa tudi PV. Oba skrbita zase, država pa ju bolj briga kot orodje za montiranje nastavkov za denarne vire po izteku mandata... A ni žalostno?
Še nikoli ni bilo toliko pozitivnih odzivov na predsednico in PV v svetu..Žalostno, da tega nekateri ne vidite in spremljate. Zunanja politika deluje kot še nikoli..
In cirkus se nadaljuje, moj kandidat bo, ne moj kandidat bo, pustita stvari na miru še pol leta, bo druga vlada to porihtala, vama bomo pa PLOSKALI in MAHALI z zastavicami, da ne bosta užaljena.
Republica Palma de Coco, loco loco...
Bolje bi bilo 🖕 nameniti STA za takšne tendenciozne in bombastične naslove..
Brezupni primerki.
Anemični kletni komentarji..
Tajkunka si hoče zakriti sledi svojih kraj! Nič ne bo, vrni nakradeno od delavcev!
Dokaži Janezov agitator...Veličastni to opravlja bolj perfidno. Sodišča mu izplačujejo odškodninske zahtevke za prestale bolečine v zaporu..
Tvoja je več pocuzala od RK in RTV za malenkost..
To je samo predstava za javnost. Tukaj se "kregajo" zaradi guvernerja, v ozadju bo pa lepo Musarca porinila dva skrajna levičarja na ustavno sodišče, in vsi se bodo veselo držali za rokice
Raje vidim dva skrajna levičarja, kot dva skrajna desničarja.
dr3k janšistom se dela mrak od levičarjev. Povsod jih vidijo kot predmet svoje maloumne propagande.
E3 zopet isti izrazi. Izpel si se, razumeš?
Endrekec3 je bil prešnji teden zaprt v LJ Polje, pa je kot kaže, spet pobegnil!
Zanimiva je naša predsednica. Pa tudi PV. Oba skrbita zase, država pa ju bolj briga kot orodje za montiranje nastavkov za denarne vire po izteku mandata... A ni žalostno?
Še nikoli ni bilo toliko pozitivnih odzivov na predsednico in PV v svetu..Žalostno, da tega nekateri ne vidite in spremljate. Zunanja politika deluje kot še nikoli..
Ful so ki ploskali v Bruslju in Bledu..ful
Ptičja gripa v golobnjaku. Deratizacija?
Kaj v noriškem kraljestvu pa ni podgan? Samo ovce na kratko pristrižene.
In cirkus se nadaljuje, moj kandidat bo, ne moj kandidat bo, pustita stvari na miru še pol leta, bo druga vlada to porihtala, vama bomo pa PLOSKALI in MAHALI z zastavicami, da ne bosta užaljena.
Kako nesramno in podlo, pokazali sredinec, brez manir
In tako so v STA takoj zaznali..srednji prst..