Slovenija
18 ogledov

Gorenak bo odpuščal

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 19:23 22.februar 2012.

    ...koliko poslancev ima SLO???...koliko ljudi je zaposlenih na vladi, koliko sekretarjev in tisoč drugih, ki niti megle ne znajo razkadit????? ...za niti 2M Slovencev???? ne vem, če imaš vse pospravljeno v podstrešju ali si tako z glavo zabit v nekateri riti??

  • Ronald Reagan 13:51 22.februar 2012.

    Bravo, mislim, da so ravno "migranti" največji problem.Poznam policaja s Ptuja, ki živi in dela v Kopru, prijavljen je v okolici Ptuja, kasira mastne potne stroške, doma pa je ravno 1x mesečno.In takih primerov je ogromno.

  • ephor 14:40 22.februar 2012.

    Poznaš enega izkoriščevalca sistema in avtomatsko to pomeni, da je večina istih, če ne vsi? Sicer pa, taka dejanja so kazniva, prijavi ga, saj ne bo prvi, ki bo zaradi tega odpuščem.

  • izvedenec 15:12 22.februar 2012.

    kaj pa tisti policisti in kriminalisti, ki so pri očitnih kaznivih dejanjih pisali poročila namesto kazenskih ovadb, a bodo lahko še naprej sodili na tak način, zanimivo, da so tovrstne policijske usluge imeli bogatejši osumljenci

  • ephor 15:51 22.februar 2012.

    komu pa policija pošilja ovadbe in poročila? Katera institucija pa ovadbe in poročila obravnava in tudi od policije zahteva dopolnitve...? Tole si zdaj tako malo čez prst napisal.

  • 1111 16:04 22.februar 2012.

    ...pravilno, se strinjam!!! ....bo lažje bmw-je razbijat, bombe nastavljat, ustrelit kakšnega politika, ropat...le tako naprej...no pa se je pokazala nova vlada!!! ...raje zaposlujte športnike, da vlečejo plačo, nagrade..., ko pa bo sranje, tudi njih kličite na intervencijo!!! IDIOTI!

  • einstein 16:05 22.februar 2012.

    pa kaj si hecn, to ni tako. Raje mi povej, ali bi se Ti lahko ob 07 uri peljal iz opra v Ptuj, če bi delal celotno nočno 12 ur, mogoče enkkrat , dvakrat. Mislim, da je varnost na prvem ...prikaži več mestu, Če pa ima tak policaj ( lahko je tudi kdorkoli, ki dela izven svojega kraja) najeto kakšno sobo, pa tolko bolje za njega, saj se lahko spočije. Po tej izjavi opažam, da nisi nikoli delal ponoči, mogoče samo krokal.

  • graff 16:49 22.februar 2012.

    Idiot si ti ali pa si neposredno prizadet za ugodnosti dobro plačanih delovnih mest na MNZ in GPU. Okrepil se bo regionalni nivo, policijske postaje z kadri ,,političnih parkirišč,, mar je normalno, da je na GPU 1000 zaposlenih v mali ...prikaži več Sloveniji, seveda ni, dosti bi jih bilo pol manj za začetek. Mnogi so že zdavnaj zreli za pokoj, pa vlečejo plače nad 2000 evrov netto mesečno, samo zato da prekladajo papirje in operitvi tam spodaj solijo pamet. Upam da bo enkrat za vselej konec teh svinjarij.

  • privat 11:49 23.februar 2012.

    kot da vejo ti ministrići kaj delajo...???

  • einstein 16:13 22.februar 2012.

    mislim, da je resnično potreba po kompletni reviziji delovnih mest v pisarnah, ker koliko ima policija , vojska, vlada občine in še kakšne ustanove , delovnih administratorskih mest, ki samo prekladajo listne iz leve na desno in nazaj, in vsake ...prikaži več 30 minut hodijo na kavico in čik, je absurd. In koliko dobro plačanih uniformiranih je v pisrnah, ki niti ne znajo ene same stvari nardit. Poznam primere, ko pride zjutraj v službo, pogleda če so vsi ključi na "broju", in čaka da bo ura 15, in gre domov ( seveda pred tem še enkrat preveri, če so vsi ključi na broju). Pa prejme 1400€ in + plače,

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.