Slovenija
19 ogledov

Gorenak: pri menjavi Gorška spoštovati zakone

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fertel 12:48 12.februar 2012.

    Mislim, da je res, da so tako Pahor, še bolj LDS, uničevali Policijo. Enako je to počel prej Mate s pomočjo Romška.Res pa je še bolj, da Goršek tudi s prstom ni mignil glede zadeve NPU, ko je bilo ...prikaži več že vsej javnosti v Sloveniji jasno, da so to nedopustna ravnanja in bi že po zakonu kot predstojnik policije moral zahtevati, da se stvar razišče in uvede kazenski pregon - saj sicer direktorja Policije sploh ne potrebujemo.

  • graff 12:40 12.februar 2012.

    Sedanji direktor slovenske policije g. Goršak, je najboljši direktor policije v samostojni Sloveniji in ni primerljiv z Pogorevcem ali kom drugim, pred njim. Njegovo sila težko direktorovanje se odvija v času, ko politika namesto da resor vzdržuje nad vodo, ga ...prikaži več iz političnih interesov in poceni nabiranja točk vse skozi skuša potisniti pod gladino, kar lahko razumemo, da je za katrastofalno,duhovno kot materialno tehnično stanje v policiji, kriva predvsem vlada Boruta Pahorja in politika LDS, ki nikoli ni skrivala emaptij do tega segmenta države.Novi minister Goenak, ki je profesionalec poznavanja resorja, saj je bil sam nekoč policist, sicer pa predavatelj na fakulteti za varnostne vede, bo moral najprej popraviti tisto, kar je Pahorjeva vlada načrtno rušila in vzpostaviti neko normalno stanje v tem resorju.

  • Stolp 12:50 12.februar 2012.

    Nastavila ga je Kresalova(ena najbolj nesposobnih ministric in ministrov v zgodovini samostojne Slovenije). To pove vse! Spomnimo se samo afere bulmastifi in vloge policije pri 'utuškanju' dejstev. Za to bi morali odstopiti tako Kresalova kot Goršek pa še kdo.<br ...prikaži več />In sploh policija, ki je v treh letih nazadovala na tako raven, da kaznuje žrtev(glej članek Pes pogrizel otroka) namesto storilca t.j. lastnika, ki je odgovoren za psa, potrebuje temeljito čistko!

  • graff 13:32 12.februar 2012.

    Pravi napad na policijo se je zgodil v času naveze Drnovšek-Rop, ko so zaradi politično mafijskih interesov upokojili cvet 700 najboljših slovenskih policistov in kriminalistov. Sprejemali so namreč zakon o lastninjenju in privatizaciji, ki vemo v kaj je pripeljal Slovenijo, ...prikaži več zgodil se je največji rop vseh časov. Interes politike je bil sesutje policije, ki se odtlej naprej ukvarja sama se seboj in se do danes ni opomogla. Vmes so pridno nadaljevali svoje politično delo SD-ejev Bohinc, Pogorevc in seveda, glavni za javno upravo že v Bohinčevem ministrovanju, Virant.Danes dokončuje umazano raboto kriminalna in druga populacija po medijih , ki izkorišča trenutek za svojo rehabilitacijo, ki pa upajmo, da ne bo uspela, v kolikor bo vlada in novi aktualni minister odigral pravo , državotvorno vlogo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.