Zavržno do konca. Kazni za zlorabe otrok bi morale biti enako visoke, kot za umor.
Zanimivo, da se Primc ob takih temah sploh ne oglaša - ZA OTROKE GRE.
Saj res! Le kaj porečejo gospod Primc, ko učitelj verouka spolno zlorablja otroke??? Po moje bi moral gospod Primc - če je res to, za kar se rad predstavlja - od jutra do večera pred župniščem skakati s trimetrskim transparentom… ...prikaži večm "Za otroke gre"! Pa ni nič slišati o tem. A se je skril pod mizo?
ta dečko je volil na referendumu ZA , Sem gledal kaj je obkrožil in kljub temu da sem mu rekel naj glasuje proti je obkrožil Za in še rekel je --- MI PEDOFILI Podpiramo zakon o evtanaziji in podpiramo umore,… ...prikaži več mi smo pristaši leve politične obcije
Pa kaj je s temi ljudmi????
To niso ljudje, ampak pošasti, ki jih je treba eliminirat za vedno!!
To je mentalna bolezen,tako kot woke lgbt!!! Skratka to je vse za zaprt oddelek,pa nikoli več spustit na prostost!!!
Tipo ma rad otroke, ne. Samo, da jih ma rad na napačen način.
Evo, en pedo je že minus stisnu!!!
Zavržno do konca. Kazni za zlorabe otrok bi morale biti enako visoke, kot za umor. Zanimivo, da se Primc ob takih temah sploh ne oglaša - ZA OTROKE GRE.
Saj res! Le kaj porečejo gospod Primc, ko učitelj verouka spolno zlorablja otroke??? Po moje bi moral gospod Primc - če je res to, za kar se rad predstavlja - od jutra do večera pred župniščem skakati s trimetrskim transparentom… ...prikaži večm "Za otroke gre"! Pa ni nič slišati o tem. A se je skril pod mizo?
Za take monstrume je edina primerna fizična kastracija!
Srbin-pravoslavec-otroci‼️
Gnus cerkveni...in vsi, ki to podpirajo.Tudi molk je podpora.
Primc je mali priložnostni gujdek...
Ne, tega Primca ne bo zraven niti cerkvenih ''dostojanstvenikov'' . Bi preveč v svojo skledo pljunili......
Učitelj verouka!🤮
Katoliška morala ps to. Ziher je član Za otroke gre in Gibanja za otroke in družino. In taki nam potem dajejo lekcije iz morale????
Kaj ni nikogar iz Škofje Loke, da bi povedal, kateri veroučnik je razpošiljal pedofilske fotografije?
ste ga nemudoma zadavili...kuj ga poslat na giljotino
Še en fabijan! Vse za 30 let v keho, pa bo!
varujemo identiteto pedofila zaradi varstva otrok. jebo te drzavo.
Jebeš zakonodajo, ki verjetno ni od včeraj. In Nihče ne da pobode, da se kaj spremeni.
Brez milosti s takšnimi pošastmi..
ta dečko je volil na referendumu ZA , Sem gledal kaj je obkrožil in kljub temu da sem mu rekel naj glasuje proti je obkrožil Za in še rekel je --- MI PEDOFILI Podpiramo zakon o evtanaziji in podpiramo umore,… ...prikaži več mi smo pristaši leve politične obcije