Moj sanjski šiht
9943 ogledov

"Težavo vidim v tem, da se danes podpira nedelo"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 07:29 19.oktober 2025.

Za dan današnje nedelo so krive predvsem človekove pravice. Včasih smo imeli v šolah strahospoštovanje do učiteljev in smo kazen sprejeli kot opozorilo. Mladina danes ne ve niti od kje pride kravje mleko.

• mph2 10:29 19.oktober 2025.

Upajmo, da ni kakšen DURS idiot prebral o pomoči pri košnji trave.

• munja 16:40 19.oktober 2025.

če kosi prostovoljno, brez plačila, pa menda ni kazni ali pač???

• mph2 19:47 19.oktober 2025.

@munja, se bojim, da ne, še posebej problem, če te kakšen prijazen sosed izrecno prijavi, sicer ne hodijo okoli. Ja, mi je jasno, da so hoteli vplivat na črni trg, ki je lahko realen problem, vendar pa so šli v drugo skrajnost.

• rd2dmk2 22:03 19.oktober 2025.

ja no menda razen par zgodovinskih del, kot so trgatev ali pa ličanje koruze je vse ostalo delo na črno.malo sem že pozabil, ko so to začeli uvajat je bil velik pomp, se tudi pri trganju grozdja ni mogla žlahta ...prikaži več kaj prikazat. no menda je takole če si dimnikar ne smeš hodit okoli ometat dimnikov niti zastonj, lahko pa greš sosedom pomagat ploščice položit ( ploščice , ne žene ). nekako tako se mi zdi da gre.

• atamama 11:56 19.oktober 2025.

Pregovor pravi, da od dela še nihče ni bil bogat ali pa se zredil...

• munja 16:41 19.oktober 2025.

od dela res ne, če pa za to delo prejme zajetno plačilo, je pa malo drugače.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.