Svet
62620 ogledov

Gromozanska podražitev: Zmanjšali pakiranje in zvišali ceno

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Zala 19:37 11.oktober 2025.

Milka odpadek, ki ga izdelujejo na Poljskem, Romuniji in še kje ... že desetletja ni niti ene tovarne Milka čokolade ni v Švici, ker je to umazana industrija. Oni že vedo, kako se varuje narava in zdravje ljudi

• En_Janez_007 21:50 11.oktober 2025.

Tako je...samo klošarji z iq-jem čevljev še kupujejo Milko. Že Lindt je bolj tako-tako za silo pač.

• bojovi 09:45 13.oktober 2025.

To pa zato ker je Avstrija odkupila Milko.Milka ni švicarska že, kdo ve kolk dolgo.

• vojko443 18:24 11.oktober 2025.

Kar naj višajo ! Mi bomo pa nehali kupovati in jesti pa bomo videli kdo bo zmagal.

• dare326 19:29 11.oktober 2025.

Zmanjšajte porabo cukra. Čokolada je sicer zdrava, toda tista z 80-90% kakava, ostalo je šit. Cuker je generator številnih sodobnih bolezni. Ostanite zdravi.

ADImavasrad 22:47 11.oktober 2025.

Te pa zdaj več ne dobiš. Vsaj v Hoferju, kjer sem kupoval 88%, je nimajo več.

• andrej6361 19:22 11.oktober 2025.

Za tako ceno ne rabim njihove čokolade...

• Bizgec 19:23 11.oktober 2025.

Zakon. Mrbit bo pa to brca v rit, da neham jest čokolado.

• sandi76 19:42 11.oktober 2025.

Smo že prenehali z nakupi čokolad. Obstajajo drugi produkti za nadomestit.

• 4krogci 19:10 11.oktober 2025.

Gres na nek adventni sejem v kaksno vecjo EU prestolnico...tam zavijes v npr. Lindtovo trgovino in lepo nabavis po dosti nizjih cenah, kot so pr nas oz pr veletrgovcih

• Toma 07:28 12.oktober 2025.

Ne morejo čokolade toliko podražiti kolikor jo lahko jaz malo pojem!

Garancija 08:33 12.oktober 2025.

Vsem v poduk,preberite na izdelkih kje je proizveden,ker veliko stvari je 3.kategorije iz poljske,pa zastrupljena pšenica iz ukrajine,ljudje pa gledajo samo da je cenejše,ja kar kupujte,pa še doktorja ne dobite

• munja 11:58 12.oktober 2025.

Če bi bila na tem svetu samo čokolada problem...

• bojovi 09:36 13.oktober 2025.

Sej je že milka 350g čokolada skor 6€. kdaj bo dovolj? ko bo 80g čokolada 6€???

• Ender3 19:06 11.oktober 2025.

Naj naredijo tako kot je storil Spar Slovenija. Trgovci stopijo v bran kupcem proti proizvajalcem in dobaviteljem. https://youtu.be/5fn40hpaxY0

• 4krogci 19:09 11.oktober 2025.

Trgovc v bran kupcu? dej no ne nasedaj....pač bodo lepo dviglni sbuđet cistilom ceno in to je to.... ce bi stopil v bran kupcu bi drugace to sfural...sploh pa ne oglaseval!

• rd2dmk2 19:13 11.oktober 2025.

ajde ender včasih pa se malo umiri- pralni prašek res rabi naravo da se naredi a ne ? kakavovec je pa postal redkost bolj kot naravni diamant. kava in kakav že nekaj letin sta hudo prizadeta od narave in posledično ...prikaži več ni pridelka. ga ni- ne tako kot pri nas ko je pozeba in toča in suša pa je polna klet. in veseli bodite da je samo kofe in kakav- ko to prizadane koruzo, krompir in riž me zanima kaj boste potem ? tud ne bomo kupoval in ne bomo jedl ? ja ne boste jedl, ker nič ne bo za jest !!

• Ender3 23:13 11.oktober 2025.

Haloo, dal sem primer soodvisnosti med trgovinskimi deležniki. Najbolj neupravičen del vzamejo dobavitelji..Jasno vsem pa je objektivno dejstvo, da če je npr slaba sezona bodo posledično cene tega višje. Moj omenjeni primer je tudi zato, ket tega domači mediji ne ...prikaži več dajejo na veliki zvon. Na takšen način lahko tgovec ščiti kupca saj je njihova marža fiksna. Ali pa zavaja, ker izdelka ne da na police in je zaradi nedogovorjene cene nedobavljiv.

• munja 09:28 12.oktober 2025.

Endrkač bla,bla,bla, kaj spet bluziš in misliš da si pameten, nimaš pojma, naivnež. Razumljivo, da bodo pa kaj drugega podražili, samo ti tega ne dojameš in tudi nikoli ne boš. Trgovci ščitijo kupca, ha, ha, ha....vic tisočletja!!!

• rd2dmk2 10:17 12.oktober 2025.

ender trgovci so največji reveži in ubogi božčki ki jih dobavna veriga kruto izkorišča. ti žal bluziš. ajde kolk dobi kmet za kilo krompirja ko ga proda ? in kolk ti daš zanj v štacuni ? halooo sem dal sam ...prikaži večm en primer. nekaj pa je res- to da če gre kupec direkt k kmetu po krompir, jabolka, vino ali med ne bo dobil izdelka po ceni, katero kmet dobi ko proda verigi dobave, ampak ga bo kmet odrl po ceni, ki je ponavadi na polici v trgovini. to pa je svinjarija.

• 4krogci 13:16 12.oktober 2025.

Odkup 1klase govedine od kmeta je 3,5€….trgovc jo prodaja po 15€ in gor….klavnica ki je tudi fobavitelj pa pobere se 3€….ostslo je marza trgovca!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.