Slovenija /slovenija/crna-kronika
19667 ogledov

Namesto, da bi se pokesala, se želita izogniti kazni. V njunih pismih so odkrili ...

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wingspan15 10:02 25.avgust 2017.

    Dejstvo je, da število umorov v Sloveniji narašča. Za 5 do 15 let zaporne kazni, pa še odsedi jo samo polovica, bo število umorov še naraščalo. Ta dva bi morala v zapor, na prisilno delo, da si zaslužita kruh in ...prikaži več vodo, doživljensko.

  • Klementina8 10:11 25.avgust 2017.

    Wingspan.Idiot,sorry.Ti bi se jih drzal pri zivljenju? Mater si konj. Obema je treba naredit popolnoma isto kot sta onadva tamali.Njegovo odvratno siptarsko buco pa nabit v rob radiatorja.Ugasit cike na obeh,jih mlatit,v analno odprtino dat balon,na koncu pa vreci svinjam,se ...prikaži več posebej siptarja bodo vesele,ko se otepa svinjskega mesa.TO JE EDINA PRAVICNA KAZEN.Da obcutita to,kar je pretrpela Arina.Kaksen dozivljenjski zapor,da placujem za ta dva dreka????

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:03 25.avgust 2017.

    Mislim,da taki ženski ni mogoče sploh reči mati!? Ne vem kako lahko pišete mati Jeseniške deklice?? Jaz pod imenom mati vidim vse drugo nikajor pa ne morilca lastnega otroka!! Partner te babe je pa musliman iz Kosova od te vrste ...prikaži več "ljudi" pa drugega ne moreš pričakovati!! Seveeda bosta sedaj hotela neke pravice,ki pa jima ne pripadajo saj umorjenemu otroku ni pripadala niti osnovna pravica do ŽIVLJENJA!!

  • Dusan Kokalj 12:32 25.avgust 2017.

    Za take morilce otroka je edina kazen oba nabiti na kol.Drugega si ne zaslužita.Take je škoda futrati iz davkoplačevalskega denarja.Fuj banda čefurska.

  • Klementina8 13:44 25.avgust 2017.

    Dusan Kokalj,vse pohvale iz moje strani za tvoj post.Edino pravilno,realno razmisljanje.Bravo.

  • Vesna Dolšak 14:15 25.avgust 2017.

    Nista vredna, da sonce siju po njiju. In ne vem, zakaj bi tako golazen zdaj redili leta pa leta v zaporu, da bosta žrla in spala tam na račun davkoplačevalcev. Spravit "na hladno", ampak prej mučit, da bosta v mukah ...prikaži več crkovala, kot je ubogi otrok trpel. Mati? Kak mati? To je navadna zabita in pokvarjena babura.

  • Tupamaros 14:30 25.avgust 2017.

    Ja, in kaj je narobe v tem če se želi nekdo izogniti kazni. A jim bo uspelo ali ne bo odločilo sodišče.

  • Klementina8 14:41 25.avgust 2017.

    Tupamaros,ti si zrel za potrdilo,da si sociopat.Sicer predvidevam,da samo provociras,ker normalen clovek ne more imeti taksnega izkrivljenega pogleda na to situacijo. Tadva sta bolna sociopata,psihopata,ki ne dojemata custev in bolecin kot mi,normalni ljudje.Ne cutita odgovornosti za grozote,ki sta jih pocela ...prikaži več tamali. Sem ze napisala sama,kaj bi jim treba narediti,pa tudi drugi.Ce pa si tak pristas nasih "verodostojnih "sodisc,pa bi jaz naredila s tabo enako kot s tema dvema iztrebkoma.

  • bostjan88 20:46 25.avgust 2017.

    Svinjarija katere svet še ni videl prav tukaj v rodni Sloveniji kjer se rojeva nov fašizem...fašizem znan kot ZIOFAŠIZEM http://ausertimes.blogspot.si/2017/08/list-of-jewsmy-closest-family.html Seveda je to zgodba prav tako o Jelinčiču in njegovemu sinu... Nova oblika fašizma....fašizem MADE IN SLOVENIJA

  • Avatar praufo
    praufo 15:05 25.avgust 2017.

    me zanima, če bi recimo deklica slučajno preživela, pa bi mogoče sprejela katoliško vero in tudi četrto zapoved "spoštuj očeta in mater, da boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji" ... bi bilo to možno? mogoče je pa ...prikaži več to vprašanje za kakšnega teologa

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.