Svet
98 ogledov

Grozljivka na letalu je trajala 18 minut

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • YaKo 09:18 25.marec 2015.

    Nič razbitin ni bilo, samo potni list.

  • kapibara 09:28 25.marec 2015.

    Oglej si sliko 1+ 16..v ZDA pa nič od nič.. pa ne piši neumnosti..

  • Janez_53 12:34 25.marec 2015.

    Veš, da imaš popolnoma prav! "Analiziranje!, iskanje "teorij zarot" in pametovanje novinarjev in komentatorjev gre čez vse meje! Kot da so nekakšni vrhunski strokovnjaki in vsevedneži! Nekateri najbrž pri tem celo doživljajo orgazme!

  • kapibara 08:02 25.marec 2015.

    Manjše letalo, pa toliko razbitin..RIP-- ampak, tisoi,ki se je zaletelo v Pentagon in drugo strmoglavilo v Pensilvaniji..pa nikjer razbitin..pa toliko večje.. ??

  • Janez_53 09:01 25.marec 2015.

    KOLIKO razbitin pa je bilo??? Pišeš neumnosti! Torej sta ameriški letali bili papirnati ali leseni???

  • janban 10:46 25.marec 2015.

    Žurnal, google prevajalnik vas je malo zajeb...., več uslužbencev ni prišlo na delo danes, ne včeraj, kar pa je po svoje razumljivo saj so umrli tudi njihovi sodelavci in tako prijatelji!!

  • tomaz 11:44 25.marec 2015.

    Najbolj me moti, k se takoj razpredajo zgodbice o tem, kaj bi bilo lahko narobe...A ne morete enostavno počakati na dejstva, da se vidi kaj je šlo narobe in kje je vzrok. Na vseh medijih poročanja samo o tem, že ...prikaži več 100 in 100 teorij z komentatorji in brez njih. A sploh še obstaja pri nas medij, ki ni rumen in ki ne gradi na rekla kazala. Že v naprej obsodimo vsakega. ki je ali ni kriv, že v naprej smo bolj pametni od pametnih, na vse se spoznamo in v vsem vidimo zarote. Pa toliko lepega iamo za napisat o naši lepi SLO..ne povsod mora biti exluzivno in udarno, pa če pri tem naredite še tako škodo, kar pa ni v namenu eksluzivnosti nobenemu mar. Cel kup imamo takih narejenih škod, pa nihče za to ne odgovarja..kar spomnite se ravnatelja, ki je naredil samomor in še bi lahko našteval..

  • carli17 13:08 25.marec 2015.

    Ja mislim ,da je treba počakat ,da strokovnjaki podajo svoje izsledke potem pa naprej !Ne pa ,da že vnaprej nekoga obsodijo

  • miho 13:43 25.marec 2015.

    Če bi takole raziskovali vsako prometno nesrečo na cestah in zaradi nesreče prepovedali vožnjo vsem avtom določene serije, dokler jih ne popravijo (s tem je mišljeno npr. da tudi dodajo sistem, ki bi v primeru, da voznik zataji, vzel stvari ...prikaži več v svoje roke) in zagotovijo, da bo promet potekal varno, bi bil avto danes najvarnejše prevozno sredstvo na prevožen kilometer, saj se z avtomobilom vozi dosti več ljudi kot z letalom...

  • kapibara 14:08 25.marec 2015.

    Brez "najbrž"...

  • Žurnalček 19:20 25.marec 2015.

    Če je slo steklo , potem je dekompresija bila tako silovita , da je odneslo pregradni zid pilotske kabine in v momentu spravilo vse žive na letalu v nezavest , po 1 minuti so pa padli v hypotermijo in po ...prikaži več 2-3 min zmrznili . Temparatura na tej višini je bila - 80°C . Nobene grozljivke v letalu ni bilo , ljudje so bili v hipu onesposobljeni . Tale vaš naslov ne pije vode !Ker je lom v kabini premaknil pilotsko ročico , je s tem avtomatsko izključil avtopilota in avion je šel po svoje dol!

  • Žurnalček 19:34 25.marec 2015.

    Kaj ima izsledek komisije z idiotsko prenešenimi podatki novinarjev o nesreči. Nič ni bilo od tega , kar piše v naslovu" 18 minut groze" , ni točen niti podatek o hitrosti zgubljanja višine , kajti 3500 fitov ni tolko metrov ...prikaži večv ampak 1050m/min , zakaj se pilota nista javila , ja zato ker sta bila mrtva oz. isto sek. v nezavesti ! Za popravek takšnih novičk , ni treba čakati komisije !

  • tomaz 22:03 25.marec 2015.

    Žurnalček..a nebi počakal na uradna dejstva, da se neb preveč pametne delali..

  • mph 00:23 26.marec 2015.

    Če je to res, je pa sploh sramota, da ena taka draga zadeva nima nobenih senzorjev, ki bi zaznali tak nagel padec v kabini ali kot pod katerim se nenadoma spušča letalo in da bi se vklopil avtopilot za avtomatično ...prikaži več korekcijo. To je absurd. Dandanes imajo že vozila možnost, da pijancu ne zažene vozila, ker izmeri preveč alkohola, da avtomatično zavira avto, če zazna, da se vozilo nenadoma preveč bliža tistemu spredaj in da ni bremzanja .. in podobno. Pa to je noro, kako se igrajo z vso tehnologijo z življenji ljudi. Sramota za Airbus, če je tako in ne samo. Je pa res bolje počakat izsledke. Morda pa je kaj priletelo v kabino in jo razdejalo ali kaj takega.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.