Slovenija
15640 ogledov

Grozljivo, žensko napadla psa, našli so jo mrtvo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 03:31 28.maj 2025.

Problem je v tem, da imajo ljudje pse, ki jih kupijo kot avto, zaradi tega da se z njim ponašajo, ga pa ne obvladujejo..Jaz imam tega križanca, ki ga vidite v avatarju in je bil precej naporen za vzgojo..Dokler mu ...prikaži več ne "dopoveš" da si alfa samec ti in ne on je bil zmeden in popadljiv..Sedaj je najbolj prijazen kužej in uboga zgolj mene, do ostalih članov družine pa je blazno zaščitniški...Imejte raje čivave, ki vam raztrga nogavico, ko vas ugrizne, če ne obvladate vzgoje psov

• atamama 06:30 28.maj 2025.

Kako to. Kaj psi niso ''čuteča bitja''. Mi smo bili tako napredni da smo to uzakonili, da je pes vreden več kot revež. Dajte brcnit ali pljunit cucka na tromostovju, kaj bo? Če pa klošarja pljuneš, ko sprehajaš psa pa ...prikaži več nič. Zblojena politika leva in desna do konca, z ''nevladniki'' kot zajedalci vred...

• Smetfor 07:16 28.maj 2025.

Naj bi mu jih že odvzeli... sreča je samo to da stvari ostanejo doma. Da ni nastradal kak mimoidoči!

• Toma 22:29 27.maj 2025.

Enako kot pred par leti pri nas!

Mehičanka76 00:43 28.maj 2025.

Ja, dejansko je bila podobna nesreča. Tudi takrat je mama lastnika psov plačala z življenjem.

• Rodneyiu_5549 15:02 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.