Tile bogatunčki se parjo med sabo, kot Habsburžani nekoč!
Jašna,mene ti čist pr mer pust...,jaz sem še mlad,ti si pa svoje že odbrenkal..... . Samo zate "Depeche Mode-Leave In Silence".
Že po izboru komada zame se vidi, da si bednik, bil in boš!
Na,boš tega....,"Aerosmith-Come Together".
ma kaj, saj depeche mode so pa ja dobri...obema dala plus :-))
Veš kaj je....,jaz vem....,on je star 75,pa bi rad to iz festivala v Črni gori iz 2001...., YOUTUBE : "ZDENKA KOVAČIČEK-Dovoljno je da me voliš ti".
hahaha ,ampak oba sta nekako v nicku povezana hudicku ,nč bat prihaja Jezušček :-))..mal heca.
Je že vsaj 10 let,jaz ga prepoznam na ulici.😂😂
Samo za križarja....,YOUTUBE : "Abraham, gost Kondi Pižorn".
Bedn si, da bolj ne moreš bit? Podoben si gramofonski plošči, ki preskakuje in ponavlja eno in isto, tko, da kar se mene tiče sem zaključil !
Koliko malo je potrebno za veliki uspeh v Sloveniji... .Kandidat za mandatarja SD-ja (največji ljubljenec "Tanje Fajon") in seveda 1.kandidat KUL-a za prevzem oblasti..... . YOUTUBE : "Kursadzije (2010) Slovenija - 18 del,izsek (1:39)".
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Tile bogatunčki se parjo med sabo, kot Habsburžani nekoč!
Jašna,mene ti čist pr mer pust...,jaz sem še mlad,ti si pa svoje že odbrenkal..... . Samo zate "Depeche Mode-Leave In Silence".
Že po izboru komada zame se vidi, da si bednik, bil in boš!
Na,boš tega....,"Aerosmith-Come Together".
ma kaj, saj depeche mode so pa ja dobri...obema dala plus :-))
Veš kaj je....,jaz vem....,on je star 75,pa bi rad to iz festivala v Črni gori iz 2001...., YOUTUBE : "ZDENKA KOVAČIČEK-Dovoljno je da me voliš ti".
hahaha ,ampak oba sta nekako v nicku povezana hudicku ,nč bat prihaja Jezušček :-))..mal heca.
Je že vsaj 10 let,jaz ga prepoznam na ulici.😂😂
Samo za križarja....,YOUTUBE : "Abraham, gost Kondi Pižorn".
Bedn si, da bolj ne moreš bit? Podoben si gramofonski plošči, ki preskakuje in ponavlja eno in isto, tko, da kar se mene tiče sem zaključil !
Koliko malo je potrebno za veliki uspeh v Sloveniji... .Kandidat za mandatarja SD-ja (največji ljubljenec "Tanje Fajon") in seveda 1.kandidat KUL-a za prevzem oblasti..... . YOUTUBE : "Kursadzije (2010) Slovenija - 18 del,izsek (1:39)".
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲