Avto
105 ogledov

Hitrost merijo v senci tabel

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Sona 12:23 15.april 2014.

    Ste se že naveličali da po več ur na dan sedite pred računalnikom in nimate nič od tega? Tukaj je rešitev,predstavljam vam spletno strateško igro v kateri se da z nekaj vztrajnosti in par kliki na dan prislužiti pravi denar ...prikaži več in kar je najvažnejše,tega resnično izplačujejo. Igra je simulacija pravega sveta in ekonomije preizkusite se iz kakšnega testa ste. Zainteresirani več informacij v sami igri… Link: http://goo.gl/DfpbTc

  • Skippy 08:11 15.april 2014.

    Problem je v tem, da v tej državi promet poteka že tako počasi, da še komaj najdejo ustrezna mesta za merjenja. Zato se pač zatekajo k takšnim podlostim kot je merjenje na koncu naselij.

  • rogg 08:41 15.april 2014.

    Pa še veliko takih cvetk je....

  • vzev 10:02 15.april 2014.

    Saj so policaji lepo odgovorili, da merijo tam kjer so učinki najugodnejši. Za njih je pa najugodnejše tam, kjer lahko poberejo največ denarja. Njih ne briga za varnost, temveč denar. Na žalost je tako v Sloveniji. Da takole merijo par ...prikaži več metrov pred koncem naselje se dogaja v več različnih mestih, in ne samo tu. In to kar pogosto.

  • maestrok 10:09 15.april 2014.

    Hja, sej vsi vemo, koliko so kje omejitve...Če se npr. v naselju pelješ več kot 50,moraš pač sam sebi priznati, da si naredil prekršek in si za to kriv sam! Ampak, ponavadi težko priznamo svoje napake...

  • Peppi 13:55 15.april 2014.

    postaja z enim o seveda :)

  • CharlySheen 10:37 15.april 2014.

    Glede reda na cestah se strinjam. A v konretnem primeru tam ni strnjenega naselja, je le tabla za konec Bleda in nekaj hiš na notranji strani ceste. Mislim, da vožnja v strnjeni kolini z nekaj km/h nad omejitvijo predstavlja bistveno ...prikaži večo manjšo nevarnost kot sunkovito zaviranje pred tabo vozečih avtov - morda so redarji zamenjali vzrok in posledico in do nesreč na tem mestu (če že) prihaja zaradi tega in ne zaradi prekoračitev hitrosti?

  • mph 11:56 15.april 2014.

    " Na podlagi analiz v 70 odstotkih primerov merijo na odsekih,.." to je mastna in debela laž. Zelo izjemamo merijo na mestih, ki so dejansko nevarna, skoraj vedno pa tam, kjer jim je enostavno ustavljat in dobro kasirat. Ja, treba ...prikaži več spoštovati pravila in bla bla bla ... dostikrat pa so povsem neživljenjska, da se človek sprašuje, kakšno šolo je končal odgovorni.

  • Pepe007 13:37 15.april 2014.

    Veliko vprašanje je, če tam po kriterijih v zakonodaji še sploh sme stati tabla za naselje. Naselje bi namreč naj bila strnjena skupina hiš, ki imajo funkcionalno zemljišče do ceste.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 15:29 15.april 2014.

    V tem cirkusu so popolni zmagovalci klovni in pajaci!

  • maresem 16:45 15.april 2014.

    En "inteligentni" redarček ti je stisnil minus.

  • maestrok 20:06 16.april 2014.

    No,z minusi ste dokazali tipično miselnost Slovencev...ne priznavate svojih lastnih napak,in mislite-trdite, da so za to krivi drugi ! Se pravi,v tokratnem primeru niste vi krivi, da ste peljali več kot 50km/h.. :)) Sej se jst tud strinjam z večino ...prikaži večo tule, da stojijo in lovijo na smešnih mestih,samo hotel sem povedat, da smo za kazni krivi sami..;)

  • sprehajalec 11:27 15.april 2014.

    Tako kot včasih predornina pa mostnina je sedaj Blednina. Gre za čisto inkasantstvo, mislim da nobena občina v Sloveniji ni tako mahnjena na kazni/denar kot Bled. Ukinit občino Bled, pa spojiti z Radovljico ali Bohinjem. Pa bo treba manj denarja ...prikaži več za delovanje občine in bo Clio manjkrat stal tam. Bled ima kar nekaj zavodov, ki so sami sebi namen.

  • eosss 11:38 15.april 2014.

    Saj takšno postavljanje radarjev je klasika, pa naj se izgovarjajo na "lokacije, ki izstopajo po številu nesreč in prekrškov", kolikor hočejo. Tudi v mojem kraju clio vedno stoji nekaj metrov naprej od table za pričetek naselja, ker točno vedo, da ...prikaži več večina ne upočasni na 50kmh točno do table in potem €€ kar letijo v blagajno, pa je tisti odsek najmanj nevaren od vseh cest v naselju, tudi nesreče tam še nikoli ni bilo, šola in vrtec pa sta na drugi strani naselja (tam jih seveda še nikoli ni bilo)...

  • Frjo 12:20 15.april 2014.

    Samo 30% igralcev lahko preseže mejo 100 metrov na smučarski skakalnici. Vašemu prijatelju je že uspelo. Lahko tudi vam?Pojdite skakat na:s1.skijumpmania.com/r50851

  • Peppi 13:54 15.april 2014.

    ......recimo na cestninski poostaji Bazara.....

  • CharlySheen 08:01 15.april 2014.

    Na tem mestu redarji merijo vsak vikend, ob sobotah popoldan obvezno, Clio ali Kangoo. Resnično čisto inkasanstvo, radar postavijo tik pred tablo za konec naselja, kjer zaradi prometa tako ali tako na moreš voziti dosti hitreje, a kak kilometer preko ...prikaži več omejitve je hitro tu. Tudi sam sem bil lani njihova žrtev, vozil sem 57 km/h in to v koloni. Res prijazen odnos do obiskovalcev Bleda in turistov, od katerih živite! Mogoče pa boste na ta način zbrali denar za odstranitev polomljenih dreves, ki še vedno ležijo naokrog, nekatera (in to precej velika) celo v jezeru! In potem še blebetanje o prometni varnosti! Na Bledu sem precej pogosto, pa na omenjenem mestu ŠE NIKOLI nisem videl prometne nesreče! Sram naj vas bo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.