Slovenija
286 ogledov

Hrvaški ribiči napovedali "vojno"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:18 30.junij 2017.

    In tu je napoved vodenoglavcev iz Savudrije,ki so primitivci,da jim ni para daleč naokoli,ampak s takim bolnim izjavam delajo uslugo samo nam,sebi pa image,ki ga mi že poznamo ostala Evropa pa še ne,ampak bodo hitro tudi drugi skonatli kakšne pičke so ustašoti!!

  • Mahi 11:07 30.junij 2017.

    Par pijanih ribičev grozi.Jim bo treba zaplenit ulov, mreže, mogoče celo plovilo, pa jih bo to streznilo.

  • Avatar čavez
    čavez 11:38 30.junij 2017.

    Hrvaški ribiči bodo pri Jorasu okopavali koruzo Joras bo lovil ribe v Slovenski coni.

  • novispenjac 11:49 30.junij 2017.

    res smo zmagali ja. Če malo pogledate zgodovino je bila meja precej južneje. Mi smo zahtevali 70 % tega kar nam pripada, dobili pa 75 % zahtevanega. Bolj bedno vse skupaj.

  • Pepe007 12:08 30.junij 2017.

    Ti predpostavljaš, da so prisluhe pridobili z visokotehnološko špijunažo. Precej bolj verjetno je, da sta se udeleženca preprosto sama snemala in po pomoti ali namerno so stvari prišle v napačne roke.

  • Alen Jazbec 12:20 30.junij 2017.

    Hrvati so golazen od golazni, sam so se mal zajebali s tem. Ni tukaj samo Slovenija, a ne gnide gnusne, tu ste ga popušili že zdavnaj, samo posledice počasi kapljajo in še bodo, dokler odločbe ne bodo sprejeli/izvajali. Po anketi ...prikaži več so v EU parlamentu na zadnjem mestu kar se tiče stopnje zaupanja. A je za to sploh potrebna anketa, ko pa je to svetovno znano dejstvo? Kreteni zagamani!!!!!

  • Gigiiinjo 12:21 30.junij 2017.

    Velik del spornih voda Ljubljani...očitno nismo več slovenija, samo še ljubljana po novem...

  • bumbar 17:30 30.junij 2017.

    Če bodo delali pizdarije v našem morju jih lahko odfu-kamo kar z obale.

  • Pepe007 09:44 30.junij 2017.

    No, dokler obstaja EU, je dokaj čudno, da pri prostem pretoku ljudi, kapitala in storitev, ni možno prosto loviti po pravilih članice EU. Slovenski ribiči v hrvaškem morju po njihovih pravilih, vendar enakopravno s hrvaškimi in hrvaški v slovenskem morju ...prikaži več po slovenskih pravilih.

  • MižiMaži 14:17 30.junij 2017.

    Ajde..pa da vidmo pič***ce kroatarske...al je za njih bolš vojna zarad smrdlive Savudrijske lokve...al zarad 1 miljarde € od turizma...poheball jih bomo...do fundamenta...na meji...

  • KOJAK 14:37 30.junij 2017.

    Na običajnem sodišču nezakonito pridobljeni dokazi NE VELJAJO!

  • hpet 11:06 30.junij 2017.

    Res je žalostno poslušat hrvaško stran te dni, ki v eno ponavlja, da so oni iz tega sporazuma odstopili, ker so slovenci šli v sporazum z namenom prevare (pri čemer seveda ne omenjajo s kakšnim namenom so bila pa prisluškovanja ...prikaži več z njihove strani) in dejansko hrvaški politiki in komentatorji po večini hujskajo ljudi v konflikt. Temu sledi par nedoraslih posameznikov in nepotrebno sovraštvo je tu. Mislim da je sodba bila dobro izvedena, vsak je nekje nekaj izgubil in drugje logično nekaj pridobil in mislim, da se tudi sami zavedajo da je sodba pravična in dobra - le priznati sedaj ne smejo ali morejo, ker bi izgubili politične točke. Res jih nisem mogel včeraj več poslušat kako arogantno netijo prepir med ljudmi z izjavami.

  • wolf.ata 11:58 30.junij 2017.

    kakšni ribiči neki,to niso domačini,dalmatinci ali istrani,to so uvoženi hrvatje,bosanci in srbi,ki na tem območju živijo par deset let in zganjajo vik in krik v namenu,da je čim več incidentov,enostavno grobo zapeljati z vsemi našimi čolni in ladjami ali nastaviti ...prikaži več popreko kako kontejnersko ladjo in jo malo okoli trupa napolniti z exsplozivom,če pač ne gre po mirni poti,tele kontejnerske ladje zavzamejo kar veliko prostora itd.

  • jakec1575 13:40 30.junij 2017.

    Pijani hrvaski ribici, pijana hrvaska vlada,od zmage pijana slovenska vlada. Ne štekam pa kaj jim bo vse to ribarjenje v piranskem zalivu? A so slovenske ribe re toliko boljse od vseh hrvaskih na 2000km obale. ne bi rekel. Prej bi ...prikaži več rekel da je to totalna nerazsodnost in vrtec. Bo treba odrasti. In to zelo hitro, po Opozorilih Angele sodec. Angeli je vazna stabilnost regije. In prav ima. Hrvati niso izgubili niti pedi morja, kar priznava tudi hrvaski diplomat Maštruka.Slovenija je dobila slovensko morje in mednarodni koridor.Dno pod koridorjem je hrvasko. Volk sit, koza cela. Resnicno dobra resitev. pokatastru je vojasnica na Trdinovem vrhu od vedno hrvasko ozemlje, dobili smo senzniske gozdove in izgubili ob Muri, vendar ne naselij. Meni se zdi zelo fer odlocitev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.