Slovenija
16 ogledov

Hrvaški tisk: Janković ruši vlado

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 13:32 28.april 2014.

    Tebi je zg. bolj važna od sedanjosti ? Fori moj Ustaša u svoju lijepu !

  • Marko Slovenia 18:47 27.april 2014.

    a je ljudem sploh jasno kaj je naredil? v vladi so skupaj s PS tri stranke in te so z njimi začele (koalicijo) pod pogojem da Jankoviča ni zraven. Zdaj se je sam postavil nazaj, čeprav ve da ga nočejo ...prikaži več in tudi če Alenka ostane, bodo šli drugi stran!!! pada vlada.

  • siesta 07:31 28.april 2014.

    In kako, po tvoje, lahko vračamo kredite, ki smo jih že vzeli, če je blagajna prazna? A bomo še malo davke nižal? Mogoče še malo pokrademo upokojence pa kaj če so 40 let v dobri veri da bodo dobili pokojnino, ...prikaži več vplačevali v blagajno? Bomo ukinili jabno zdravstvo, šolstvo itd? Kaj nam preostane? Tole opletanje, nehajmo se zadoževati je tako neumno da je že kar tragikomično.

  • ac-dc 19:05 27.april 2014.

    Kaj češ. Ego do lune in nazaj.

  • Marko Slovenia 21:52 27.april 2014.

    pol pa napiš boljšo alternativo, če z_moreš

  • chilli24 06:32 28.april 2014.

    JJ imaš najbolšega prijatelja Zokija. Že v drugo ti je "zrihtal" mandatarstvo. Kar se pa okrevanja gospodarstva tiče pa o tem govorite tisti, ki nimate blage veze. Ko dokapitaliziraš banke z 5 miljardami in potem govoriš o okrevanju ??? ko ...prikaži več zadolžiš državo v nerazumne vsote, ki jih bodo plačevali še naši vnuki, pa govoriti o okrevanju !!! Dajte ne s takim ljudi farbat.

  • vladek 06:57 28.april 2014.

    ha ha ha samo vse bojevanje so zgubili,preberite zgodovino srbije

  • dragec 10:41 28.april 2014.

    Jebiga, vas so varovali fašisti in domobranci

  • Žurnalček 13:34 28.april 2014.

    In tisti trije kljukci , ki jih tudi jaz ne morem več videti , bodo pristal na to , da se jih odpihne ?

  • sintesi 21:15 28.april 2014.

    na primer tako, da se premoženje, za katerega nisi sposoben dokazati izvora pobere, da se pobere cerkvi, da se ukine masa enih komisij, odborov...., da se zmanjša občine,rabimo pokrajine in krajevne urade, da se v javnih zavodih prepove zaposlevati sorodstvo ...prikaži več in politične kadre......rešitev kolikor hočeš, samo majhni smo, vsak ima kkšnega poznanga, začaran krog......

  • Žvižgač 19:01 27.april 2014.

    V srbski krvi je bojevanje prirojena vrlina, naši brezvretenčarji jim pri tem bojevanju uspešno pomagajo. Nekaj dobrega pa je ta boj prinesel v zgodovino bo odnesel nekaj brezupnih likov parlamentarne demokracije.

  • boogin1 20:27 27.april 2014.

    Najboljše noge ? Dejte ga srat, članek je najbrž napisal nek primerek, ki so mu glede na leta kriteriji zelo zelo padli. Ko enkrat prideš v leta, kriteriji padajo, enostavno povedano, za grde sem še vedno dovolj ...prikaži več dober."44-letno premierko, ki je uspešno vodila vlado in Sloveniji priskrbela prve znake krepitve gospodarstva po večletni krizi."Sem v realnem sektorju, ne vem kje ste pobrali prve znake krepitve, saj je šlo in gre vse samo še navzdol. Ja tako pišejo tisti, ki ne obvladajo enostavnih matematičnih računov.

  • mph 20:38 27.april 2014.

    Računamo lahko seveda, da v primeru zmage Janše naši "načelni" in krepostni Erjavec, Lukšič, ... ne bodo za nobeno ceno šli v pajdašijo z SDS, dokler bo dosmrtni ljubljeni vodja predsednik te stranke. Pa, da jih vidimo. Ta dva sta ...prikaži več mi res ena velika beda, ne vem, razmišljam ali imam večji odpor celo do Janše, ki nikoli ne skriva, kaj v resnici je, pa takšni kameleoni.

  • Lionel 00:07 28.april 2014.

    Kaj je pa naredil brihtne buče? Rajš vidm da mamo 7% obresti k pa tiste 3 grde, umazane, pokvarjene face ( beri previrant, pinokio erjavc pa brihtni lukšič ). Kako je pa AB sploh vodila vlado če so uni trije ...prikaži več majmuni skoz pametoval. To je blo vse skup en velik NČ. Bolje je na nove volitve pa tud če bom unga kretenčka od janše gledu. Bo vsaj ena grda faca in ne 3.

  • sintesi 07:03 28.april 2014.

    a lohk en napiše zlo preprosto, tko za butlje, kaj je ta vlada dobrega naredila....drugač je vsak ki si je sposodil denar z njim nekaj naredil, težava nastane ko je tega treba vrnit, jst si preprosto po kmečko to predstavljam ...prikaži več nekako tako-banka da kredit in ti potem vzame in proda hipoteko na kredit, torej ponavadi bajto in zemljo na kateri stoji-čufer je tako 4x vzel denar in preprosto po kmečko, ker tega ne bomo sposobni vračat bo tisti ki je posodil vzel državo Slovenijo (naša hipoteka) in tako bomo postali kaj že? BANANISTAN? Saj najbrž je tako najbolje..........

  • chilli24 08:23 28.april 2014.

    Tragikomično, da imamo ljudi, ki tako razmišljajo. Jaz doma lahko samo toliko zapravim kolikor zaslužim. Če bi bil idiot bi se lahko zadolžil in se hvalil kako dobro mi gre, kredit bi pa odplačevali moji vnuki !!! Lahko bi že ...prikaži veče enkrat ukinili razne službe in inštitute, ki so same sebi namen in zapravljajo naš denar.

  • Žurnalček 13:29 28.april 2014.

    Ne ukinili , ampak njihove plače spustili na nivo kolker dnarja tolk muzike in da bodo končno plače v gospodarstvu večje kot v birokraciji. A bi bilo kaj narobe će ne bi 2 ali 3 mesece dobili plač. Nič absolutno ...prikaži večo nič , saj so sami izglasovali tak sistem , ki delavcem dovoljuje neplačati še več kot samo 3 plače. Če ne bodo s plačo zadovoljni , lahko in naj svoje umne sposobnosti ponudijo na trgu in v proizvodnji .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.