Ko sem ga kupil na INI, nisem mogel verjeti, ko je hotel samo 19 € za flašo . Jaz ga v LJ sicer na polnjenje plačujem 35,60€ . Boli me Q za subvencije , važno je da manj košta !
Nop, zelo natančno so preverjali in načrtovali. Kmalu bo na volja še posebna aplikacija primerljivih cen različnih ponudnikov.Sicer pa trgovci niso glavni akterji visokih cen. Po njivih analizah so glavni krivec dobavitelji. potem ekonomska politika vlade, sledijo trgovci, njihovi prejemki.… ...prikaži več Sledijo lastniki trgovin in plačevanje obresti za najem njihovih kreditov..
Ceneje, a ne za dolgo. Slovenci bomo poleg drugega plačali Hrvatom tudi to. Mimogrede, so NEKoidi že poprosili sosede, da bi jemali elektriko tudi iz nove jedrske in če bi, kakšna cena energije jih ne bi preveč užalila?
bobubob 👍 res je nekaj na tem. Itak nas imajo za podalpske hrvate..Od nekdaj so vse primerjali in ocenjevali z nami. Članstvo EU in Shengen smo jim dejansko poklonili..Sedaj se trudijo še, da pridejo med članice OECD..Potem jim bo mera… ...prikaži več polna. Priznavanje meja s Slovenijo, Bih in Srbijo pa ni njihovem interesu.
Za čigavo ri jim naj pa gre? Saj niso neumni kot Slovenci, ki futrajo samo slovensko levičarsko elito.... sami pa doma životarijo - Adijo Švica obljubljena dežela. Vse je pokradeno!
Mi bomo računali kaj ceneje v Italiji...
Plus prevozne stroške ....
Kaj jamraš. Lahko greš v Lenti. Ti je bližje.
torolino tebi za polisendvič in sok ni treba nikamor. Firma JJ časti !
Hehe...poli je za blokarje kot si ti...pri nas se je pristno meso, nepredelano. 🍗
V Italiji mnogi izdelki cenejši kot pri nas. Za Hrvaško ne vem, ker mi je predaleč.
Zala imaš deloma prav ampak gre za generične izdelke..sir, testenine, čistila, zelenjava ipd.njihovi blagovnih znamk.
Cene goriva in plin v jeklenkah sta na Hrvaškem občutno cenejša. Trenutno je dizel cenejši 15 centov za liter, plin pa ca 13 eur po jeklenki.
Cenejše si fiktivno, ker ceno energantov še vedno subvencionira država..Na koncu se ve kdo bo razliko v bodoče poplačal !
Endrek kaj spet smetiš, ker nimaš pojma. Spelji se nekam!!!!!!!!!!!!
Ko sem ga kupil na INI, nisem mogel verjeti, ko je hotel samo 19 € za flašo . Jaz ga v LJ sicer na polnjenje plačujem 35,60€ . Boli me Q za subvencije , važno je da manj košta !
Kot da bi čas zavrtel 40 let nazaj
Tale primerjava ni povsem realna, odvisno v katerih trgovinah se primerjali cene.
Nop, zelo natančno so preverjali in načrtovali. Kmalu bo na volja še posebna aplikacija primerljivih cen različnih ponudnikov.Sicer pa trgovci niso glavni akterji visokih cen. Po njivih analizah so glavni krivec dobavitelji. potem ekonomska politika vlade, sledijo trgovci, njihovi prejemki.… ...prikaži več Sledijo lastniki trgovin in plačevanje obresti za najem njihovih kreditov..
Endrek te še niso ukradli, ko si tako "pameten". Spelji se in ne smetit pod mojimi komentarji, ker te ni nihče nič vprašal !!!!!!!!!!!!!
Jaz sem naletel na 1l alpskega 3.5 % vnjihovi verigi STUDENAC , bogu za hrbtom z 2.35€ . Žena pravi da je pri nas 1.5€
Ceneje, a ne za dolgo. Slovenci bomo poleg drugega plačali Hrvatom tudi to. Mimogrede, so NEKoidi že poprosili sosede, da bi jemali elektriko tudi iz nove jedrske in če bi, kakšna cena energije jih ne bi preveč užalila?
Jaz že skoraj tri leta tankam pri kockastih, ker je tem nafta cenejša. Je pa res, da imam pota večkrat do meje in je skok čez blizu.
Pametno!
Jaz veliko potujem proti Dalmaciji in stalno tankam na PETROLu v Karlovcu in dol grede in gor grede ! Toplo priporočam !
A tako? Torej vse ostalo moramo Slovenci kupovati na Hrvaškem?
V Avstriji in Italiji pa še ceneje....
kakor kaj..itak, da se jim vse vrti o cenah. https://youtu.be/nJgElA_BS9E
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Hrčki so najbolj sebičen in posesiven narod, ki obstaja. Vse bi radi napol zastonj in samo za svoje riti jim gre..
Tudi mi smo isti...
Saj so lahko, če imajo take hlapčevske in skorumpirane jedrno odgovorne zahodne sosede.
bobubob 👍 res je nekaj na tem. Itak nas imajo za podalpske hrvate..Od nekdaj so vse primerjali in ocenjevali z nami. Članstvo EU in Shengen smo jim dejansko poklonili..Sedaj se trudijo še, da pridejo med članice OECD..Potem jim bo mera… ...prikaži več polna. Priznavanje meja s Slovenijo, Bih in Srbijo pa ni njihovem interesu.
Za čigavo ri jim naj pa gre? Saj niso neumni kot Slovenci, ki futrajo samo slovensko levičarsko elito.... sami pa doma životarijo - Adijo Švica obljubljena dežela. Vse je pokradeno!
Endrek ti se pa očitno bolj brigaš za druge riti kot za svojo??!! Trol trolasti!!!!!!!