Katastrjof...Sneh bo...v gorah in temperature pod deset stopinj celzija v nižinah...Dajte te presežnike, ki jih uporabljate tako radodarno, malo prišparat za resno zimo v kolikor bi prišlo do nje..
Pusti zarukane prikletne sds ovce in se z njimi ne ukvarjaj, saj jim tako in tako ne moreš pomagat. To sem ti že enkrat svetoval, pa tega očitno nisi upošteval.
Opozorila so za milenijce in mlajše, ki nimajo pojma o vremenu. Če jim ne bi povedali, bi še celo zimo hodili okoli v kratkih hlačah. Če ni TikTok ne vedo ničesar.
Ojoj, kakšna katastrofa, predsedniška obvestila pa ne delujejo, bo treba kar skozi okno pogledat kakšno je vreme, ojojoj
Katastrjof...Sneh bo...v gorah in temperature pod deset stopinj celzija v nižinah...Dajte te presežnike, ki jih uporabljate tako radodarno, malo prišparat za resno zimo v kolikor bi prišlo do nje..
o lucky , kje si se pa ti potepal, smo pogrešali tvoje komentarje??
Zdravnik mi je odsvetoval nadaljnje repliciranje zarukanim prikletnim sds ovcam. brez ustreznega vsakoletnega odmora...:))
Pusti zarukane prikletne sds ovce in se z njimi ne ukvarjaj, saj jim tako in tako ne moreš pomagat. To sem ti že enkrat svetoval, pa tega očitno nisi upošteval.
Grozljivo. Ljudje ostanite doma, ne zapuščajte občin, danes se ne družite, bodite pripravljeni na vse, tudi na dež.
6 dni stara objava,halooooo zbudte se
Opozorila so za milenijce in mlajše, ki nimajo pojma o vremenu. Če jim ne bi povedali, bi še celo zimo hodili okoli v kratkih hlačah. Če ni TikTok ne vedo ničesar.
ajde pocukranci- pulover in anorak gor in košaro v roke kostanj vabiiiii !!!
Kostanj se ne nabira po dežju, ampak je treba počakat, da ga dež in veter streseta na tla, se malo osuši, potem pa košaro in nabirat.