Svet
6133 ogledov

Informacijska vojna: "Scenariji za obtožbo Rusije so načrtovani"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 17:18 23.april 2022.

    Jasna stvar, da se in se bo še naprej uporabljalo prvine specialne vojne. Propaganda je ena izmed najpomembnejših in se temu ustrezno tudi uporablja. Od "kruto pobitih mornarjev, ki so do zadnjega branili otok" in so jih kasneje Rusi žive ...prikaži več in zdrave, vrnili domov, preko "potopljene ladje", ki je kasneje nepoškodovana, priplula v pristanišče, do "ruskih pobojev civilistov", ki so jih v resnici izvršili ukrajinski "čistilci", ki so pobili rusko govoreče civiliste, ki so sprejeli rusko humano pomoč.

  • AnzeSmolej 17:16 23.april 2022.

    To da američani pripravljajo False Flag operacije ve sedaj že vsak na tem planetu! CIA je teroristična organizacija ki nastavlja svoje vlade po celem svetu! Rusi niso angelčki samo nimajo šans proti Američanom na tem področju ubijanja svojih in tujih ljudi!

  • Avatar luckyss
    luckyss 17:28 23.april 2022.

    Ko so se pojavile govorice o pobojih v Buči je Rusija takoj zahtevala izreden sestanek Varnostnega sveta OZN in napotitev mednarodne skupine forenzikov in bila seveda s strani GB kot predsedujoče VS OZN zavrnjena brez utemeljitve. Sestanek, ki je bil ...prikaži več dan kasneje in je bil reden, seveda ni napotil mednarodne preiskovalne skupine, ampak so kot verodostojna priznali poročanja ukrajinskih virov...Torej je jasno, da si ne želijo resnice..V EU se poroča skrajno pristransko in lažno, kar je sramotno !!

  • Avatar luckyss
    luckyss 17:36 23.april 2022.

    Poleg vsega celo združeni narodi zanikajo trditve o genocidu v Ukrajini s čimer nas v EU vsak dan buzerirajo.....https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/622200/un-ne-podrzava-optuzbe-o-genocidu-u-ukrajini/vest

  • Ender3 18:52 23.april 2022.

    Amerikanosi, najprej inscinirajo vojno, iskoristijo Ukrajince, sedaj bi bili radi tožilci in razsodniki. Vojna bo, dokler bodo cenzurirali in vodili psihološko vojno proti Rusiji, hkrati pa materialno in finančno podpirali Ukrajino miru ne bo. Ostali zavezniki, ki jo posnemajo se ...prikaži več že zavedajo, da s tem početjem škodijo vsem vpletenim, najprej tudi sebi. Amerika je svetovno in globalno zlo, ki se širi že od Vietnamske vojne dalje. Za nič prav nič pa, niso odgovarjali.

    • Vilno 19:16 23.april 2022.

      Ko so metali iz avionov pakete pomoči med 2.sv. da so ljudje prvic v zivljenju probali cokolado, so bili pa dobri aneda? Amerika je resila svet med prvo in drugo svetovno vojno in taksni nehvaleznezi kot si ti, nebi smeli ...prikaži več uzivati njenega doprinosa v svetu.

    • janči 19:31 23.april 2022.

      Bi rekel, da je svet rešila med drugo svetovno vojno prej Rusija, kot Amerika. Američani so itak samo prodajali orožje okupatorjem in, če se ne bi zgodil napad na njihov Pearl Harbor, bi se še dolgo sprenevedali.

    • Vilno 20:01 23.april 2022.

      Brez Amerike in njenega ''land lease'' programa, se Rusi nebi imeli z čim boriti. Tako da posredno je Amerika Rusom omogočila zmago.

    • Slavko Krizman 20:02 23.april 2022.

      vilno...amerika ni rešila nikogar nikdar nikjer ..... vse kar je rešila so lastni kurčevi denarni interesi...zdej pa lohk odkokodakaš nazaj v ameriko

    • Vilno 20:05 23.april 2022.

      haha, itak da ni, sprijazni se, brez Amerike, ki je materialno omogočila Rusom zmago in posredno tudi našim NOB, da so doživeli njim ugoden razplet, nebi bilo nič.

    • janči 20:20 23.april 2022.

      Amerika ni nikoli in nikdar Rusom omogočila zmage. Takšnega nonsensa pa še ne. Rusi so ponosen in plemenit narod, ki ve, kaj so to moralne vrednote in, ki še ve ceniti življenje in svobodo in samo s tem so premagali ...prikaži več sovražnika. V Ameriki teh vrednot niso nikoli poznali, zato pa so prišli tako daleč, da jim ni mar za ljudi. Pri njih velja samo denar.

    • Vilno 23:59 23.april 2022.

      Vidimo kako ponosen in plemenit je v Ukrajini...dajte nehajte se smešit z temi floskulami, ker to deluje slaboumno.

    • janči 11:47 24.april 2022.

      Se sploh zavedate, da je resnica vse kaj drugega, kot jo poročajo tile od režima ustrahovani mediji!

    • Slavko Krizman 12:53 24.april 2022.

      ja vilno se vidi v ukrajini kako ponosen rus je in kako skrbi za svoje...ja se vidi

    • jozicamurn 15:23 27.april 2022.

      Vilno, 22mio+ sovjetskih žrtev je bilo potrebno (veliko več kot tvojih ne morem reči Američanov, ker pravi Američani so Indijanci in Mehičani), da ti sedaj ne bi bil Vilno Sturmann Fuhrer. Vsi govorijo o američanih kot nekakšnih rešiteljih, pozabljate pa ...prikaži več na Sovjete, ki so prav na fronti Ukrajine in povsod okoli očistili s to neonacistično nesnago, ki pa žal zopet pride ven kot en neuničljiv drek.

    • Vilno 16:06 27.april 2022.

      Neonacisticno? Takrat so bili samo nacisti, brez neo, to menda ves? Sicer pa Ukrajincem je bilo isto slabo pod enih in pod drugih, isto vzhodni Evropi. Šlo je za vojno med dvema totalitarnima režimoma in edino ZDA so bile tukaj ...prikaži večj prava demokracija in industrijska velesila.

    • jozicamurn 16:51 27.april 2022.

      Vilno, drek je drek, če je v novi preobleki je še vedno drek in ko drek pride na plano se ga očisti. Hvala Rusiji in Čečenom, good riddance.

    • Vilno 17:25 27.april 2022.

      Morda bi te moral kak pravi šeriatski čečenec popedenati, verjetno bi ti pasalo

  • jakec1575 17:00 23.april 2022.

    Ce hoces zvedeti naslednji ruski korak, samo poglej scenarije, ki jih najde ruski fsb.

  • sandi76 20:36 23.april 2022.

    Za vse prežgane rusofile : Dejstvo: zgodila se je okupacija ruske vojske na Ukrajino. V 21 stoletju se kaj takega ne sme zgoditi. Kdo je tu okupator in kdo žrtev, se ve. Nikakršno obračanje dejstev, sprenevedanje, iskanje "dežurnega" krivca teh ...prikaži večh dejstev ne spremeni. Tisti, ki zagovarja okupatorja, se sam postavlja v vlogo okupatorja in išče opravičila za taka dejanja !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.