Večina bi si to zaslužila, ker tam sedijo za okras in pritiskajo Gumbe po golobovem diktatu. Propadanje neizbežno. In, ko bo bo narod dobro zastrupljen, ne bo potreboval zdravstva, Žale so razširili pravočasno. Najbrž je to del zdravstvene reforme!
Bravo! V slogu Sajovica! Slovenija propada dobro! Še nikoli ni propadala bolje in hitreje kot pod Kučanovim zlatim izborom Golobom. Ja, malce se je snel s ketne...Bo pa drugi "novi frisek" bolj priden! Kar ljudje! Počakajmo še malo, pa bodo… ...prikaži več tudi pri nas likvidacije dnevno na programu! Putinova levica deluje. Še komunizem proti koncu je bil bolj demokratičen. Napredek je bil vsaj cilj. Sedaj pa ne veš kdo krade hitreje. Na vsak projekt je nalepljena leva elita in nas izčrpava z aneksi....
Oho, Janković se je problemov lotil napačno, sedaj mu pušča dotrajana ljubljanska kanalizacija, S C0 pa načrtuje napad na človekove pravice do lastnine in do čiste pitne vode. Noro! Kaj nas je doletelo. Tako nazadovanje civilizacije je bilo zadnje, kar… ...prikaži več sem pričakovala v 3. tisočletju in tako huda balkanizacija tudi ni "moja šalca čaja".
Adijo Slovenija! Ćićfirići, jo bodo zbrisali iz zemljevida.....
Ha ha ha da so ravno v parlamentu usrano vodo pili! Škoda, da jim še dreka niso v hrano dali.
Nikoli ne reci nikoli :)
Večina bi si to zaslužila, ker tam sedijo za okras in pritiskajo Gumbe po golobovem diktatu. Propadanje neizbežno. In, ko bo bo narod dobro zastrupljen, ne bo potreboval zdravstva, Žale so razširili pravočasno. Najbrž je to del zdravstvene reforme!
Nevica daj ne seri spet iz tvojimi nebulozami. Očitno imaš tako sprane možgane, da ne vidiš, da ti in tvoja sekta delate po Janezovem diktatu.
Dober tek posrancem!
Prestolnica pa to... v kanalizaciji kokain, v vodi fekalije, v parlamentu bruhanje, v mestni hiši poštenje...ja res je najlepše mesto na svetu.
A je drekovod že v uporabi?
vodovod deluje dobro!
Bravo! V slogu Sajovica! Slovenija propada dobro! Še nikoli ni propadala bolje in hitreje kot pod Kučanovim zlatim izborom Golobom. Ja, malce se je snel s ketne...Bo pa drugi "novi frisek" bolj priden! Kar ljudje! Počakajmo še malo, pa bodo… ...prikaži več tudi pri nas likvidacije dnevno na programu! Putinova levica deluje. Še komunizem proti koncu je bil bolj demokratičen. Napredek je bil vsaj cilj. Sedaj pa ne veš kdo krade hitreje. Na vsak projekt je nalepljena leva elita in nas izčrpava z aneksi....
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Oho, Janković se je problemov lotil napačno, sedaj mu pušča dotrajana ljubljanska kanalizacija, S C0 pa načrtuje napad na človekove pravice do lastnine in do čiste pitne vode. Noro! Kaj nas je doletelo. Tako nazadovanje civilizacije je bilo zadnje, kar… ...prikaži več sem pričakovala v 3. tisočletju in tako huda balkanizacija tudi ni "moja šalca čaja". Adijo Slovenija! Ćićfirići, jo bodo zbrisali iz zemljevida.....