Svet
358 ogledov

Iran napadel tarče v Siriji in na severu Iraka

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 00:33 17.januar 2024.

    Naj se Američani vsaj malo zamislijo..Podobno tudi uredništvo Žurnala. Če niste sposobni svojih prispevkov in povzemate STA lahko omogočite še več plačanih oglasov za svoje preživetje.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:39 17.januar 2024.

    Davos letos poteka zgolj zaradi Ukrajine. Ursula in Scholz se na vse pretege trudita kako zaobiti evropsko zakonodajo in vzvode posameznih držav (Madžarske) kako spraviti 50 milijard do orožarskih velikanov - medtem ko nemški financ minister pravi, da bodo kmetje ...prikaži več nafto plačevali pazite: po TRŽNI ceni, brez olajšave, da DENARJA NI. Zakaj torej evropske pogodbe sploh obstajajo, sporazumi, zahteva da se vse članice strinjajo pri velikih odločitvah.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:40 17.januar 2024.

      Edini trezen politik, ki se zaveda da metanje desetin milijard orožarjem dela usugo zgolj njim, torej orožarjem, evropskim voditeljem, evropski komisiji ter ameriškemu establišmentu. Gre se ZGOLJ KAKO SPELJATI MILIJARDE DO TEH FIRM IN POBASAT "kickbacke". V ZDA levi in ...prikaži več desni financirani s strani ravno teh orožarjev, nekaj preko volilnih $ in večino pod mizo. Slepit se, da je ta vojna namenjena čemurkoli drugemu je naivno.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:40 17.januar 2024.

      Zelenskyy pa je očitno z žrtvami zabredel tako globoko (pisma iz rekrut centra dobivajo ženske-lahko preverite) da bo poslal na bojiše še ženske in mladoletne, zgolj da si polni žepe. Nove meje se ne bodo premikale niti na Vzhod niti ...prikaži več Zahod in tega se vsi dobro zavedajo, gre se kako iz evropskega pa ameriškega proračuna pograbit čimveč. Zelenskyy čeprav lutka pa je ves čas imel in ima možnost sesti za mizo.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:41 17.januar 2024.

      Njim je bilo jasno da bo Rusija napadla pol leta pred dogodkom-Rusi niso skrivali ker so jih na ta način hoteli spravit za pogajalsko mizo s pogojem nepridružitve NATU ter AVTONOMIJO Donbaškega bazena do Krima ker je večinsko preb.rusko, Porošenko ...prikaži več in kasneje Zelenski pa sta tja nastavljala ukrajinske nacionaliste (spomnite se Schröderja kaj je delal zamejskim Slovencem, jih provociral ampak nikoli ni bilo nasilja ali česa podobnega). Poglejte si 4delni dokumentarec...

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:42 17.januar 2024.

      ...časovnica skoziveč let Oliverja Stonea s Putinom (ne pravim da je svetnik,nikakor,je morilec100%). Ampak Putinovo stališče glede Ruske vanostne politike je bilo ves čas ISTO, stališče do Ukrajine ISTO, posledice o katerih je govoril ISTE. Oliver Stone sicer izjemen raziskovalni ...prikaži več novinar, film JFK če se ga spomnite pride do zaključka zakaj je JFK bil pospravljen-ker se ni podredil orožarskemu lobiju ter odpiral novih front, Johnson za niim takoj.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:44 17.januar 2024.

      Ja, umazana igra je vojna, z vseh strani - tudi ruski mladeniči umirajo, tudi ruske mame, sestre, hčerke ostajajo brez mladeničev. To je vojna, pravim pa da je tako dolga zgolj iz razloga kako dostaviti davkoplačevalski denar za orožje. Vsi ...prikaži več "demokrati in sanjači" o zahodni demokracii in poštenju: Irak, Afganistan milijon mrtvih civilistov - danes dokazano da razlogov za vojno ni bilo. ZDA in EU niti enega samega ukrepa proti Izraelu, katerega vojaki očitno tekmujejo kdo bo imel "za pasom"...

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:44 17.januar 2024.

      ...več žensk, otrok,... mesec po ruski invaziji pa EU uvajala sankcije, ki škodujejo njenemu gospodarstvu..ZDA razstrelijo Severni Tok in nam prodajajo RUSKI plin 300-500% dražje, nemško gospodarstvo pa zaradi tega drugo polletje v recesiji, novice o tem pa nisem zaznal nikjer ?

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:45 17.januar 2024.

      Moje mnenje-temelji na dejstvih , ne vem pa kako kot 500 milijonski narod to dopuščamo, mislim da je kaznivo v kolikor funkcionarji s polnim zavedanjem slabijo EU ter je njihov cilj kako preusmeriti ves denar v vojno. Narod bo stradal ...prikaži več zato, da morda vsega skupaj nekaj deset tisoč ljudi od te morije služi do zadnjega mrtvega Ukrajinca!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.