Svet

Iran sporočil, da ima dovolj: Hormuška ožina ostaja zaprta, dokler ZDA ...

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    kapucino 08:02 09.avgust 2026.

Pravilno! cel svat bi moral udariti po tem dvornem norčku trumpu

eeee 08:56 09.avgust 2026.

In po tisti židovski svinji. Oziroma kar njegovi naci genocidni državi.

• groffriedrich 11:20 09.avgust 2026.

Saj se bo nekaj takega zgodilo,boš videl.Oranžni ne ve,da ima i jačih od njega.

eeee 12:05 09.avgust 2026.

Can't wait to see that. Vem pa eno: v roku 100 do 200 let murice ne bo vec. In takrat tudi židovske sodrge ne bo vec na BV. NImajo tam kaj iskat. Arabci jih bodo pojedli za predjed 7 mega ...prikaži več zidov ne more srat po glavi milijardi muslijev.

eeee 08:55 09.avgust 2026.

Bravo, Iran. Še par raket pošlji židom.

• Dieta 10:39 09.avgust 2026.

Kjer se Trump vmeša tam nastane sranje.... Bolj naivnega vodtelja ni bilo zadnjih 60 let.

• groffriedrich 11:18 09.avgust 2026.

Naivnega?Nečloveškega,brezobraznega in nesramno žlehtega,se vidi,da je desnuh.

mahatma2 12:24 09.avgust 2026.

Dieta .......Vedno ti pri tvojih komentarjih z veseljem dam➕, toda kje za božjo voljo si našel popolnoma neprimerno besedo "naiven" za največjega vojnega zločinca po 2. svetovni vojni Oranžni in Netanjahu se bosta , cvrla v peklu , če je ...prikaži več res kar nas krščanska vera uči. Sicer pa če bosta ta dva v nebesih potem jaz hočem v pekel.

• Pierre 10:10 09.avgust 2026.

A bo Janša pol nafto dobiu od Izraelcev?

• groffriedrich 11:15 09.avgust 2026.

Američani mislijo cel svet v rit nosit.Trump,nobelovec za vojne,ne pa za mir,pa Ivana Orleanska, slovenka,ki ga je vzela zaradi denarja,pa desničarka je.Američani bodo enkrat tako pokasirali,da jim ne bo nič jasno.Dvojčka sta bila skromen,skromen začetek.Ta bedak je dejansko drugi Hitler,ni ...prikaži več daleč do 3 sv.vojne.

mahatma2 11:47 09.avgust 2026.

Iz zgodovine vem, da preden se svet zavedal , da je Hitler zlo , ki ga je treba odstraniti je bilo že na milijone nedolžnih žrtev. Enaka zgodba z Oranžnim se ponavlja v 21 stoletju nekih 80 let po 2.svetovni ...prikaži veči vojni, za katero so mnogi politiki rekli, da se ne bo nikoli več ponovila. Na žalost navadnih ljudi se ponavlja in vemo zakaj. samo zaradi bogatenja že tako bogatih ljudi, ki mislijo da so bogovi, ampak žal jim ne moremo več reči , da so to ljudje. Nekoč so bili, zdaj že dolgo ne več.

• sandi76 09:11 09.avgust 2026.

Tile Iranci so pa res butasti ! Dump jim je že večkrat povedal, da so izgubili vojno, oni pa še kar postavljajo neke zahteve !! Trapasto !

• janez254 09:25 09.avgust 2026.

Butast je tisti ki podpiraTrumpa in Ameriko.Če nekdo z izmišjenim vzrokom napade se je potrebno braniti.Iranci imajo zelo prav da so pokazali tem kavbojke zobe in ožino zaprli.Normalno je da Iranci postavijo svoje zahteve ne da bo Trump postavljal zahteve ...prikaži veče oni bi pa se mi klanjali.

Bozo53 09:39 09.avgust 2026.

Orangutanu je zmanjkalo streliva in zdej ne ve kako se izmotat iz te vojne, ki jo zgublja na vsej fronti? Uvalil ga je pa Bibi retard.

• Toma 10:49 09.avgust 2026.

Iran je preprosto prevelik za (obubožano) Ameriko!

eeee 13:21 09.avgust 2026.

Orangutana je žid potegnil v vojno, nesposobni sikopanti okoli njega pa so mu natvezili, da je Iran praktično na robu zloma in da bo tam zdaj zdaj revolucija. Oranžni pa, bebec, kakršen je, jim je nasedel. Resnica je ravno kontra. ...prikaži več Iran ima dovolj poceni municije, dronov in raket, na roko mu gre njegova lega in pomen Hormuza (ki ga blokira), napad židov in murijev pa je povzročil, da so Iranci strnili vrste. Vsi resni analitiki so mnenja, da oranzni ni imel scenarija in da je vojno izgubil.

eeee 13:24 09.avgust 2026.

"Dump jim je že večkrat povedal, da so izgubili vojno," 🤣🤣🤣 Dumb sploh ne ve, kaj govori. Enkrat pravi tako, cez 5 minut kontra in do vecera se parkrat spremeni vižo. V resnici je bebo zrel za psihiatra. Ali vsaj ...prikaži večj resen psihiatrični pregled. Tega mnenja je tudi velik del murijev samih.

Garancija 08:11 09.avgust 2026.

Po sobotnem kratkem predahu, ki je sledil težko pričakovanemu dežju v delu države, se nadaljuje suho in vroče vreme, ki vlada praktično vse poletje. Tako bo po trenutnih ocenah vsaj do konca naslednjega tedna. Temperature naj bi se gibale med ...prikaži več 30 in 35 stopinjami Celzija, na Primorskem bodo še kakšno stopinjo višje. Večjih padavin ni na vidiku.

• lucas18 12:01 09.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com...

• cigomigo 11:55 09.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži večjo Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne

• Jackd 08:04 09.avgust 2026.

Trump ene dve gobice pošlji izrodku šarijatskem.

• vinko670 09:07 09.avgust 2026.

Izrodkom v Ameriki bi trebalo poslat

• Jackd 10:10 09.avgust 2026.

vinko670 kaj še čakaš hitro se preseli k šarijatskem boš kmalu bingljal na vislicah.

• DasAuto 12:04 09.avgust 2026.

Če ne bi žideki bili tako blizu, bi po moje že bila gobica... ampak vseeno, komu je Iran škodo delal, če se sam zase briga? Tako kot Gadafi in Husein, ki sta držala red v svojih državah, druge pa pri ...prikaži več miru pustila... Naj ta kramp prvo v svoji državi poskrbi za ljudi, potem se bo pa lahko hvalil z ameriško demokracijo... kdo je on, da se bo špilal policaja v svetu...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.