Slovenija
145578 ogledov

Tako je Ivo Boscarol izgubil 50 milijard evrov

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gandolf 14:45 11.avgust 2025.

Jaz sem naredil še večjo, ker nisem privarčevana denarja zamenjal za kojne takrat ko prvič prišli v prodajo..Danes bi imel 500 milijard in bi lahko kupil celo Slovenijo in Boskarola,ki bi postal moj lakaj in bi mi nosil kovčke in ...prikaži več in odpiral vrta Buggatija.

• Toma 12:48 11.avgust 2025.

Tudi jaz sem se smejal ob pojavu tega e-denarja. Ampak ne delam si utvar, da bi z njim lahko obogatel. Kajti četudi bi e-rudaril ali ga celo kupil, bi ga po vsej verjetnosti prodal po prvem večjem vzponu in se ...prikaži več nato tolkel po glavi ker nisem počakal na ta glavnega. Tako pa lahko sedaj vsaj mirno spim!

Leon 13:55 11.avgust 2025.

Zlom Bitcoina bo sesul svetovno ekonomijo in gospodarstvo ! To je njegova prihodnost brez babe Vange .

• Gandolf 14:48 11.avgust 2025.

vsak dan imate na izbiro da vplačate najvišji zn3sek na Jackpotu in boste obogateli..

karjola 16:04 11.avgust 2025.

bla bla bla naj si pogreje kavo v pogrevalnici

• Zoran Vules 14:58 11.avgust 2025.

Tudi meni so ga ponujali pa nisem " nasedel". Ampak kdo ve, dogajale so se kraje , pozabljate kode...Življenje gre naprej.

• jkrolandg701 13:58 11.avgust 2025.

Jst sm izgubil 500 miljard ker nisem kupil Bitkojna .... res me skrbi kdo odobri take članke....

• Gandolf 14:46 11.avgust 2025.

Kliče po pregledu na medecini dela...

• niloda 14:25 11.avgust 2025.

Bitcoin je vreden samo toliko, kot je nekdo prirpavljen plačati v pravem denarju. Kdo bi mu torej danes dal 50 milijard evrov???

• rd2dmk2 15:07 11.avgust 2025.

no ja in to so "guruji" podjetništva.. . denar je denar. to da je zavrnil bitcoine, je enako kot da bi zavrnil dolarje ali pa recimo ruske rublje. to da je zavrnil valuto, ki je takrat še bila valuta, ne ...prikaži več pa investijski žeton, kot danes , samo pove da, le ni tolk doer podjetnik. imel bi bitcoine, vrende 10 centov, ampak, bi še vedno lahko z njimi plačal surovine, delo, energente, pravnike... torej namesto da je prodal avion in zaslužil, je kaj ? imel proizvodnjo brez dela ?

• bobubob 23:29 15.avgust 2025.

Če bi bil vedež, ne bi bil revež, pravijo. Če,če....sicer pa, kdo ve, morebiti pa tile kojni morda le niso tako unikatni kot pravijo....zakaj sicer bi jih sploh dopuščali.....v vsej zgodovini denarja je bil ta sredstvo vladarjev za ropanje plebsa ...prikaži veča - pa da bi danes, v tem skorumpiranem svetu, bilo kar naenkrat drugače???

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.