Slovenija /slovenija/intervjuji
23637 ogledov

Ivo Hvalica: Nimamo nekega normalnega šefa stranke, vsi so znoreli!

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nina 08:38 15.april 2018.

    Janša je uničil stranko že davno.Če bi imeli drugega predsednika bi bili uspešni,tako pa imajo neuspeh,ker jih vodi norec brez primere kar je že dolgo,pa tega njegove ovčke ne vidijo.Če imaš takega vodjo,sovražnikov ne rabiš-resnica boli.Počasi se vse vrne prej ali slej.

    • tomaz 10:31 15.april 2018.

      Imaš prav Nina, če bi se znebili JJ in podobnih, ki ekstremno izstopajo s svojimi nastopi in sejejo nemir in strah, bi na volitvah zagotovo zmagali. Na lokalnih nivojih je v bistvu ta stranka edina, ki je delovna in resnično ...prikaži večnično prepoznavna. Tako pa zaradi svojih manevrov in tudi nenehnim prikrojevanjem zgodovine izgubljajo vse tiste, ki vemo kdo so bili "partizani in kdo domobranci".

    • cogocogo 14:31 15.april 2018.

      zalostno da njegovi fanatiki ne prepoznajo v njm diktatorja kot jr bil tisi v jugi ,,no kar se je janzek naucil v kumrovcu to danes zna ,,in se najhuje da je dodelal kult osebnosti ,,zato ga njegovi fanatiki tako ljubijo ...prikaži veči tako ljubijo ko pa se bo stegniltako kot tisti v jugi ga bodo popljuvali kot so tistega iz juge ,,tako koncajo vsi diktatorji ,,,

    • Marjan Smrekar 09:08 16.april 2018.

      nina, očitno ne veš kaj pomeni beseda UNIČITI.

    • Rafaeluss 14:41 11.avgust 2018.

      Če bi imel zadevo 22 cm bi igral pa v porničih. Ste s temi butasti mi idejami prav smešni.!!!

  • banja 12:36 15.april 2018.

    Gospod Hvalica, ste imeniten človek. Želim vam še veliko pohodov na Škabrijel.

    • cogocogo 14:34 15.april 2018.

      no v parlamenti je bil prevec zaletal ,,a je bil eden redkih ki si je upal povedati ka r je mislil ,,to pa je bistvo demokracije ,,danes so v parlamentu sami kimavci ki dvigujejo tace po direktivi svojih firerjev ,pa ...prikaži večfirerjev ,pa nj bodo to ti ki se imajo za leve ali ti ki se imajo za desne ,,in tu ima hvalica zeloooo prev ,,to se kaze tudi koliko nas ne voli vec ,,da bi normalen clovek volil te vole je pa res bedno ,,tako se pa ne sovrazim da bi volil take kakce

  • mirror 14:53 15.april 2018.

    Hvalica ima prav. JJ bi se že davno moral umakniti v ozadje, da bi stranka in njeni člani lahko bolj samostojno zadihali in brez težav prišli v parlament. JJ je že nekaj časa teka cokla stranki. Ko že misliš, da ...prikaži veča je vse v redu, pa se JJ oglasi z neprimernimi izjavami in spet vse pokvari, kar je bilo dobrega zgrajeno. SDS ima nekaj zelo sposobnih članov, ki zaradi trenj prvaka stranke z ostalimi strankami ne morejo pokazati svojih kvalitet.

  • astibo8020 21:35 15.april 2018.

    Hvalica je eden redkih SDS-ovcev. ki pove kar misli in nima dlake na jeziku, že od nekdaj. Moj poklon. Seveda orožarju ni pasal, ker mu je postajal konkurenca, Bruslja pa tedaj še ni bilo, da bi ga poslal tja gor.

  • Rafaeluss 18:27 17.junij 2018.

    Iz gospoda Hvalice bruha samo zamera do Janeza. Kdo je imel prav težko presoja o občani ker nismo bili prisotni. Njegova trditev da bi stranka zmagala brez Janše še močneje je pa forma levice, ki bi se ga radi ZNEBILI. ...prikaži več SDS - a ne bo več kot ima NS, med 5 in 10 poslanci. Zakaj ga je sodišče obsodilo za tak znesek, upam da ne misli da je bil kriv G. Janez Janša. Tudi prvi predsednik državnega zbora je v visoki starosti pristopil na čisto levico, partizane in rdečo zvezdo. Kot starejši k Bogu.!!!

  • ivan83 16:26 16.april 2018.

    samo novih obrazov ne več pa bo vse v redu!!

  • LaudI 13:39 16.april 2018.

    brezveze udrihate en čez druzga, itak spremenil se ne bo nič... oni bojo še naprej pri koritu, molzli bodo dokler bo kej za molzit, v zadnjem stadiju svojega življenja se bodo mogoče pokesali, da so naredili kej narobe, pa bi ...prikaži več lahko drugače... ampak žepi bodo že toliko polni, da bo še par rodov za njimi, imelo delo s trošenjem...

  • danijela62 19:33 15.april 2018.

    No umik Janeza Janše, si najbolj želi MK..an.Gospod Hvalica vse razumemo!!

  • contra 19:54 15.april 2018.

    Janša ni zgubil volitev leta 2008, ampak mu je Kučan zakuhal Patrijo in s tem prestrašil ljudi, ki potem niso šli sploh na volitve! Hvalica tudi ne ve , da predsednika SDS izvolijo delegati na kongresu med kandidati, ki se ...prikaži veče prijavijo! Sploh pa če bi bilo po Hvaličino, bi SDS dobival le po 4% glasov kot v času predsedovanja Pučnika! Tale intervju je bolj predvolilna svinjarija- kot ponavadi!

    • LaudI 11:05 16.april 2018.

      ko mački stopiš na rep, potem zacvili... upam da vas JJ dobro plača, da ga takole hvalospevno branite

    • Rafaeluss 18:31 17.junij 2018.

      Koliko pa tebi plača Kučan, ko toliko ves

  • ginko 09:24 16.april 2018.

    Udbaški podmladek novinarstva, je dobil nalogo od starega dela udbomafije, da morajo usmeriti vse pisanje v smeri zrušitve Janše na naslednjih volitvah. Drugorazredni državljani - če mislite, da je prav, da vam še naprej vlada ta komunistična mafija, potem jih ...prikaži večh volite še naprej preko klovnovega obraza.

    • wingspan15 13:17 16.april 2018.

      komunistična mafija zagotovo ne, ma tudi Janša z njegovo ex komunistično mafijo ne. Je mar to demokracija, kar se ga Janša gre, meni se bolj zdi diktatura in to slabša od Titove.

  • Alfabeta 16:09 15.april 2018.

    Hvalica Pacient!!! Res je da bi SDS mogoče res zmagala brez Janše, a postala bi to nova Nsi!!! Zbudite se ljudhe Janša je garant obstoja demokracije nekomunistične!!!

  • ginko 13:53 15.april 2018.

    Gospod Hvalica, vaše oči vidijo samo do svojih stopal. Zamera v politiki se nikoli dobro konča. Vas je rešila upokojitev.

    • cogocogo 14:35 15.april 2018.

      a to mislis na zamero tvojega firerja janezka ???????????????

    • Marjan Smrekar 09:15 16.april 2018.

      Hvalica ima v marsičem prav, samo to njegovo zaganjanje v Janšo mi ne gre v račun. Lahko se priključi kakšni drugi stranki, ustanovi svojo,... neskončno drugih možnosti nasproti SDS-u in Janši.

  • andreja21 13:24 15.april 2018.

    Bolecina Hvalice je, da ni postal predsednik Sds-a, zdaj pljuva zolc, podtaknjnc, ki mu ni uspelo izvrsiti naloge KP

    • cogocogo 14:41 15.april 2018.

      joj drejci a si ti res takoooo boga ,,koliko pa je nekdanjih junakov sds ki jih je tvoj bogec janzek zbrcal iz parlamenta ,kako potiho je odsel miha brejc ,in virant ,,le zakaj ,,sta pa bila malo bolj solana in ...prikaži večlo bolj solana in cloveska kot tvoj siptar janzek ,,pa se komica nista bila ,,vi bedni fanatiki pa ka r tiscite bucke v njegovo rit

  • Tupamaros 10:51 15.april 2018.

    Članek v obliki intervjuva je vsebina polna nasprotij. petdeset odtenkov sive. V glavnem izrabljen za, že uporabljeno, pljuvanje po Janši in ker drugače ni možno, so ga uporabili za diskreditacijo v volilni vojni. Zakaj vojni in ne tekmi? V vojni ...prikaži več nastopajo sovražniki, v tekmi pa le tekmeci. In v slovenski strankokraciji je gonilna sila sovraštvo. Vsi so pozabili na volilno tekmovanje. Po načinu predstavitve in obliki intervjuva je naklep jasen.

    • mph 12:31 15.april 2018.

      Fiju, kakšen primer totalne verske slepote, noro. A ne prepoznaš točno v temu kar pripisuješ drugim ravno njega? Največja gonilna sila stalnega sovraštva, rušenja odnosov, ... za njegove patološke potrebe? In ko pomislim, da sem desetletja nazaj hodil skandirat, da ga izpustijo ...

    • Pepa 13:08 15.april 2018.

      Roška je bila moja največja zmota v živlhenju.

    • cogocogo 14:44 15.april 2018.

      pepa nisi edina ,dane s bi janzek dobil zastrupljeno cufto ,,pa d a podgana pogine ,,enako je bavcar pokazal kaj clovek ne sme biti ,,dve podgani sta prisli iz kanalizacije te r ugrabile drzavo ,,bavcar bi za svoje zlocine moral ...prikaži večlocine moral najmanj viseti ,,enako janez ki je preprodajal orozje za morijo v jugi ,,in seved a kam je izginil denar

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 08:07 15.april 2018.

    lopov po drugih lopovih, nesposoben idiot

  • Lovebites 07:29 15.april 2018.

    Verjetno bo tale zmazek cel dan na naslovnici.Ja,blizajo se volitve.Zanimivo,kako preferirate dolocene stranke.Toliko o vasem objektivnem "porocanju"oziroma gnojenjem. Kaj je Hvalica?Nic.Nepomemben faktor,ki spada na smetisce.Ne nas poskusat poneumljat no,nismo vsi taksni idioti kot zmanipulirani pisuni.Manjka vam raziskovalnega novinarstva in objektivnega ...prikaži več porocanja.Torej lahko jutri pricakujemo slavospeve SMC in (ne)uspesnosti sedanje vlade in njihovih lopivscin??Se ze veselim.

    • cogocogo 14:46 15.april 2018.

      no samo da si ti srecen v janzkovi ritki ,,..pa tako sovrazite drugace usmerjene ,,a to zato da sebe tolazite da niste ,,

    • Marjan Smrekar 09:20 16.april 2018.

      cogocogo, Lovebites ima prav. Obstajajo druge stranke in možnost ustanovitve lastne, Hvalica se še po tolikem času zaganja v Janšo. Bolno, nezrelo. Očitno ne more brez Janše in kaže svoj karakter. To kar očita Janši je očitno sam.

    • contra 09:57 16.april 2018.

      COGOCOGO, odrasti in ne prebiraj vse mogoče podplačane vire informacij! S svojo glavo naprej.,ne nazaj!

    • wingspan15 13:25 16.april 2018.

      Janša si je jamo skopal sam, s svojim sovraštvom, zamerami, zmerjanjem z zombiji. Vsi, ki se ne strinjajo z njegovo ideologijo so pa udbomafijci, zombiji, pa čeprav jih večina ni bila nikoli komunistov, medtem ko je v vrstah SDS kar ...prikaži več veliko bivših komunistov. Hvalica ima v večini kar prav, vendar je bil tudi on v času komunizma, zaradi interesov, na pravi strani. Zaradi takih nebuloz na volitvah izbiramo manjše zlo. In tako bo tudi tokrat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.