Slovenija
23137 ogledov

Če bo otrok manjkal v šoli, ne bo nakazila otroškega dodatka

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 16:06 29.avgust 2025.

V vozičkih trgovine, ki je priljubljena tudi pri romorodcih je veliko računov. Torej spet ne bo nič!

karjola 15:50 29.avgust 2025.

Ukinit vse socialne transferje. Nobenih verskih izpadov. Če bi rad s čelom tolkel v pločnik pojdi tja od kjer si prišel. MARŠ!!!!

• Skias 19:41 29.avgust 2025.

karjola hudič je, da tudi naši imajo radi to socialno pomoč. Sem par let slišal od enega, ki je rekel za svojega sorodnika, da je raje šel na socialno pomoč kot kolega kot pa, da šraufa avte saj s socialno ...prikaži več ni dobil kaj dosti manj kot prej, ko je delal na minimalcu. No ogromno nas dela za minimalca. Se pa strinjam s tabo, da imamo preveč takih in potem taki tudi z 0 delovne dobe dobijo lepo penzijo pa se še pritožujejo kako malo penzijo imajo.

MK_NSFW 15:47 29.avgust 2025.

V Nemčiji je najpogostejše ime osebe, ki prejema socialno nadomestilo Mohammed. vir. Bild.de Kaj pa pri nas?

Leon 17:21 29.avgust 2025.

Glede telefonov v šoli so že spremenili prvotni dogovor ? Zakaj ?

• sandi76 20:43 29.avgust 2025.

Skrajni čas .

R_D 08:32 30.avgust 2025.

Zanimivo da se tokrat strinjaš s prejšnjo vlado. Ta zakon je kopija zakona prejšnje vlade, ki sta ga golob in mesec takoj ukinila leta 2022

• atamama 21:37 29.avgust 2025.

Iz te moke ne bo kruha. Na koncu se bo oglasil neki ''varuh'' ali pa neki politik ali pa bodo blejali... evropa hoče.... Kaj evropa hoče pa itak ne moreš preveriti..

• FejstDogaja 07:33 30.avgust 2025.

Če je zakon napisan za vse enako, torej ni namenjen samo romski populaciji, ne bo varuh ugotovil nobenih kršitev.

• atamama 08:20 30.avgust 2025.

Ojoj, fejst, kaj še nisi slišal od naše 3 veje oblasti ''pozitivna diskriminacija''. Kot lep primer je pred 2-3 leti ženici iz okolice KK so ukradli kravo. Vredna cca 850 Evrov. Ovadba znanega storilca iz Kerinovega grma zavržena zaradi ''premajhne'' ...prikaži več vrednosti. Prebral sem, podpis čačka, neprepoznavna. In se vprašaš kaj je mala vrednost ko imaš 350E penzije? 2,5 meseca preživetja so ukradli. Res pa je da je imel tožilec plače za 3 krave. Pa probaj ti, boš pa obsojen...

• irena213 19:44 29.avgust 2025.

V socializmu smo znali štrafat zdaj pa imamo človekove pravice.

• munja 19:57 29.avgust 2025.

Ja, imamo človekove pravice in DOLŽNOSTI, ampak se na dolžnosti pozablja!!

NickMason 08:26 30.avgust 2025.

Za izostanek pouka so opravičila od zdravnika,če ga nimaš je pa kazen ,kot so ukor itd,to je samo še dodatna kazen in nič drugega,problem bodo imeli samo lenuhi ,kar je prav.

malonaokoli 10:06 30.avgust 2025.

Za tako hudo problematično skupino neprilagojenih ljudi, bi moral CSD plačevat samo račun za tekoče stroške družine : elektriko, vodo, kanalizacijo, odvoz smeti, preostanek pa v bonu za hrano. Otroci itak prejmejo vse potrebščine v šoli iz sklada ZPMS.

• mateja04 00:00 31.avgust 2025.

CSD da bi moral plačevati račune za tekoče stroške družine- elektriko, vodo, kanalizacijo...?! Hočeš reči, da to država plačuje tudi tebi? KER MENI NE!!! Pa tudi nobenih drugih računov mi ne plačuje država, pa tudi nobenih bonov za hrano ne ...prikaži več dobivam, pa sem SLOVENKA!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.