Avto
127 ogledov

Izpite kupujejo po 1.500 evrov

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Franc Pojbič 16:36 12.november 2013.

    Kdo se spreneveda? Direktor agencije (AVP) je po zakonu o agencijah, sklepu o ustanovitvi AVP in Zakonu o voznikih OBJEKTIVNO ODGOVOREN za izvajanje STROKOVNEGA NADZORA. BIviši direktorji Pavlič, Žlender, Zajc NISO IMELI NITI PROGRAMA, NITI SO IMELI USPOSOBLJENIH LJUDI, NITI ...prikaži več SO IZVAJALI NADZOR. Na tak način niso izvajali zakonov in so dopustili takšno stanje. KDO SE TU SPRENEVEDA, DENARJA IN ČASA JE BILO ZA NAKUP KONDOMOV IN DRUGIH NEUMNOSTI!

  • sebenc 16:14 12.november 2013.

    "Ker Javna agencija RS za varnost prometa (AVP) v sosednji državi ni mogla opravljati nadzora,..." En mal nakladajo na AVP-ju. Kajti Javna agencija RS, je bila sama prisotna na poligonu v Avstriji vsaj na enem, kjer so inštruktorji polagali izpit ...prikaži večt za trenerje varne vožnje in je bilo treba izpit položiti pred njihovo komisijo. Pa tudi med izobraževanjem inštruktorjev, je bil vsaj en višjih predstavnikov agencije prisoten na poligonu v Avstriji ne samo enkrat. Skratka, to da nimajo pooblastil je, prvič a: bosa da se nebi smelo delati v Avstriji tečaja, po našem programu in z našimi inštruktorji ali drugič b: da AMZSju in manjšim vaškim poligonom v Sloveniji ne odgovarja, da hodijo tečajniki opravljat tečaj v Avstrijo in imajo oni premalo prometa. Ne razumem zakaj se slovenski uradnik nebi moral pripeljati v Avstrijo na poligon in preveri, kako se izvaja program, če pa so sami na njihovih poligonih opravljali preizkuse znanja inštruktorjev, seveda pa so bili takrat posebej mastno plačani.

  • ztes 17:36 12.november 2013.

    Zato ker ste bili preglasni in ker ste imeli vizijo, ki je dejansko imela zvezo z varnostjo v prometu pa ste danes tam kjer ste (no pa tudi politična pripadnost ni bila ravno v pomoč). Sprenevedajo pa se tudi tisti, ...prikaži več ki pravijo da bo za zgoraj opisana dejanja sledila zaslužena kazen - če bi imeli pravno državo, bi določeni že dolgo "špilali klavir", tako pa še vedno "izvajajo" treninge vv in ostalo.

  • franci3 17:50 12.november 2013.

    Franc Pojbič, bivši direktor Agencije za varnost prometa, bi prosil, da odgovorite samo na eno vprašanje, kolega je inštruktor v Domžalah in pravi, da ste še nedavno opravljal ponovno vozniški izpit, odgovorite z DA ali NE, in napišite kje ste ...prikaži več opravljal varno vožnjo in kako ste se iz Celja vozil na vožnje v Domžale brez izpita?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.