Avto
215 ogledov

Izpod Trojan v kratkem tudi kazni za voznike

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zmago 08:02 29.junij 2016.

    No če ga nekdo žge 160 skozi predor ???? Kaj je to drugega kot.........hitrost divjaka ??(Tebe pač motijo le kolesarji -divjaki)Potem pa kaj nepredvidenega na cesti ...............zastoj, pokvarjen avto, počena guma .........energija vozila je pa mv^2/2 torej ...prikaži večj 2.56 krat višja kot pri stotki in temu primerne posledice.Upam, da bodo tokrat toliko pametni in upoštevali neke zmerne tolerance. Za ekstremiste si pa naj vzamejo čas in jih kar takoj pofišajo na cestninski !!!

  • Presvetli 11:32 28.junij 2016.

    Bravo banda! Lupali boste seveda samo domače saj me zanima kako boste oglobili romune,ukrajince in bolgare? Ruši se evropa z njimi pa boste tudi vi počasi odleteli v pozabo! Banda pokvarjena!? Kaj ni dovolj vseh davkov katere ste si zmislili ...prikaži več sedaj pa še samo čakam kakšno novo pogruntavščino na katero boste naredili plačilo. Mi nemoremo več tolko plačevat kolikor vi pokradete!

  • Presvetli 13:20 28.junij 2016.

    Nikoli nebodo na meji kontrolirali prekrškov,kvečjemu jim bodo po pošti pošiljali,samo je problem,ker noben od zgoraj navedenih nima sporazuma z EU!

  • zdrej 13:07 28.junij 2016.

    Saj to pa tudi ne bi smel biti problem. Na serverju je slika v času nekaj sekund po izvozu vozila iz odseka. Tablica, ki ni v slo registru, se pojavi pri operaterju in le ta pošlje z dopolnjeminimi podatki na ...prikaži več mejne policije, kjer ga pa v prometu ali na meji zakasirajo. Pardon, se moram zbuditi, naši uradnikii to zakomplicirajo.

  • Presvetli 13:33 28.junij 2016.

    Lahko pošljejo samo kaznovat nemorejo tako kot mi nismo nekaj časa imeli podpisanega sporazuma,tako ga oni sploh nimajo.

  • dragec 14:37 28.junij 2016.

    rajši ukinite AVP in boste prišparali veliko dearja

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:45 29.junij 2016.

    Edino za kasirat jim gre in ne za vaso varnost...

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:46 29.junij 2016.

    se strinjam...

  • Bizgec 13:28 28.junij 2016.

    Bolgarija in Romunija sta v EU. Za te verjetno lahko kar pošljejo podatke njihovim policijam.

  • Skippy 19:40 28.junij 2016.

    V tem tunelih se ne dogajajo nobene resne nesreče zaradi hitrosti. Je pa res, da cesta visi navzdol in posledično so hitrosti malenkost višje, nikoli pa nič kritičnega. Je pa dobro mesto za kasirati.

  • d 20:14 28.junij 2016.

    negativni komentarji so posledica izkusenj, ki jih imamo uporabniki cest, saj se na vsak dodaten prometni znak, stacionarni radar in podobno, pojavi pri povprecnem bebastem slovenskem vozniku strah, zmeda, konfuza ... posledicno pa prihaja do nesrec, zastojev ... skratka stanje ...prikaži več na cesti se poslabsa ! Nimam nic proti tem kameram ... ampak potem naj bo omejitev 120, kar bi bilo normalno. Mal razuma pa more bit !

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:44 29.junij 2016.

    Hitrost divjakov ne obstaja...to imaste samo v glavi! Treba se je globinsko zamisliti in vprašati,zakaj prihaja do nesreč.Za vsak karanbol je po statističnih podatkih kriva hitrost....nikoli in nikjer pa ni ugotovljeno ,kaj je počel tisti v katerega se zaletimo.....Niso vsi ...prikaži več za volan! Potrbno bi bilo uvesti psihološke teste,strožje kazni,kaznovati tudi tiste,ki z svojo počasno vožnjo ogrožajo druge....Najprej pa bi bilo treba kaznovati kolesarje ,ki divjajo po mestnih središčih,ker res nisi več varen...bom zbil enkrat enega...z komolcom

  • ptptpt4 13:27 28.junij 2016.

    Bolgari in Romuni so v EU, zato ne potrebujemo nobenega sporazuma, da jim pošljemo kazen. Z Ukrajinci zna biti problem, vendar če že Romune in Bolgare pokrijemo, smo ogromno naredili.

  • fowler 19:59 28.junij 2016.

    ne razumem, zakaj toliko negativnih komentarjev na to temo... saj ne bodo kaznovali za upoštevanje omejitev, ampak za NEUPOŠTEVANJE omejitev.... primerljivo z vsakim drugim radarjem, rdečo lučjo, uporabo telefona, neuporabo var. pasu,... če te seveda dobijo !!! tuneli so ...prikaži več že tako ali tako za nekatere strah in trepet, dodamo še kamion, nekoga, ki piše sms in nekoga, ki vozi prehitro... pa se čaka po par ur, ker je cesta zaprta.hitrost lahko umirimo, nekdo s telefonom se mora zamisliti sam nad sabo, je pa tudi res, da ni vsak primeren za vozit avto... ne moremo biti vsi mesarji, zdravniki, učitelji, kuharji,... - za moje pojme tudi za v avto nismo vsi...mogoče se motim, ampak vsak ima svoj pogled na to...

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 15:48 28.junij 2016.

    Zakaj je treba tam kaznovati ljudi??? Koliko ljudi se je tam poskodovalo zaradi prevelike hitrosti? Absolutno nihce! Budale blesave, skoz samo hitrost, hitrost, hitrost kreteni

  • jakec1575 16:50 28.junij 2016.

    Gospodarska posredna skoda zaradi zapor in nesrec na avtocestah je veliko vecja, kot pa voziti pocasneje ali placati kazen. obstaja enacba za tak izracun. In trojanski tuneli so stalno ozko grlo.

  • Ferluci 21:57 28.junij 2016.

    Pa kaj je tukaj spornega? Tudi v Italiji merijo hitrost med dvema točkama, posledično vozijo veliko počasneje kot pri nas. Marsikje je na avtocestah omejitev 100, 110, 120 . Kljub temu, da ceste omogočajo višje varne hitrosti. Stvar je pač ...prikaži več v tem, da je na nek način potrebno omejiti hitrost divjakov. Res pa je, da smo zaradi norcev posledično kaznovani vsi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.