Slovenija
23 ogledov

Janković plačuje hčerki koncesionarja

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bozidar.Frelih 09:15 11.november 2013.

    Dolžnik, torej MOL pri tem nima nič," je odgovoril sogovornik. Župan Zoran Janković pa dodal, da so to storili, da delavci KPL ne bi ostali brez plač.Se pravi vsak zakaj ima svoj zato. Zato, da bi nekoga "nategnili". ...prikaži več Včasih državo, včasih delavce, včasih upnike ... In očitno MOL pri tem nekaj ima, če drugega ne, drži vrečo ...To je to, če je pravna država mrtva.

  • sivka 09:38 12.november 2013.

    ali Rast pripravlja teren na Litijski cesti za Zorana, za vprašat je

  • sivka 09:41 12.november 2013.

    se vidi da je kriza, na naši ovinkasti cesti so zmanjšali število kolov za orientacijo pri pluženju (premalo zabitih)

  • Miran Polič 18:44 12.november 2013.

    barabo bi trebalo takoj skinit.

  • jureh 11:52 12.november 2013.

    Tu gre za dve kriminalni dejanji:1. Izigravanje upnikov osnovnega KPL, ki tako ne morejo izterjati denarja, ki jim ga dolguje KPL. 2. Posli pridobljeni mimo razpisa kažejo na pranje denarja, kdo pa pravi, da so ti projekti resnično ...prikaži več vredni vsote, za katero so bili oddani? Jankovič v dogovoru s KPL preceni posle za npr 4 kratno vrednost, razliko pobašejo preko KPL Rasti...A ker živimo v nepravni državi se itak nihče ne bo zganil za take in podobne kraje!

  • Avatar Minovak
    Minovak 09:35 11.november 2013.

    Mafijec se zaveda, da lahko njegovi in on delajo v MOL kar hočejo, ker imajo večino v Mestnem svetu. Prav nobenega projekta nad 1 mio. € ne izpusti iz rok in vplete svojo firmo, tudi brez razpisa. Po mestu zija ...prikaži več polno velikih nedokončani ali niti začetih lukenj, ki jih je tako širokogrudno obljubljal meščanom. Vsako gradbeno delo, ki se opravlja v Ljubljani, je dva do trikrat dražje od drugih (če bi bil razpis), veliki viški pa odtekajo v, vemo čigav žep. V Ljubljani ni mafijec zgradil NIČ iz svojega žepa, dobro, zelo dobro pa je nategnil meščane, ki bodo njegove mafijske malverzacije, plačevali še desetletja. Ker na kakšno realno pamet ljubljanskih meščanov ni za računati, da bi ukrepali, bo to pokazala zgodovina. Zanesljivo, toda za nas prepozno!

  • MZupan 11:00 12.november 2013.

    Če pa ima najlepše mesto, najlepšega župana, z najlepšim nasmehom, ki je najboljši manager, najboljši ata, najboljši dedek... Naredil je NAJLEPŠO gužvo s svojim umotvorom zapiranja enega pasu. Najlepšo PEŠ CONO, kjer PEŠCE ocurajo, če hodijo. :) Najlepši in najboljši. ZA POKAKAT!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.