Slovenija
16 ogledov

Janković razmišlja o tožbi Dursa

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • URIAH HEEP 13:29 21.maj 2012.

    Denar so doble banke za poplačilo zapadlih hipotekarnih-tajkunskih obrokov.

  • Tupamaros 14:43 21.maj 2012.

    V moj žep ni prišlo nič pravi čoban. Ne v žep bebo, na račun tvoje firme na Cipru npr.

  • juventus1897 15:03 21.maj 2012.

    G. Pingvinović ni nikoli za nič kriv ! Dnar pa obrača ko čevape na žaru.

  • krtmen1 16:14 21.maj 2012.

    "Dajem se v prostovoljno preiskavo"Ma tip je hujši ko Kristus-dal se je v roke svojim sovražnikom, pa naj ga križajo, reveža.. Bolano in sprevrženo do konca.

  • vest 18:14 21.maj 2012.

    Glede zadnje ugotovitve se strinjam. Problem pa takoj nastopi ob enakopravnem obravnavanju vseh politikov, saj nam takoj zmanjka polovica parlamenta.

  • Darko 23:02 21.maj 2012.

    ......."Ali mislite, da sem piarovec od Grepa, od Baze Dante ali od Electe? Danes še enkrat odločno poudarjam, da se ne bom ukvarjal s podjetji, ki imajo svoje direktorje."..........KLM pa nima direktorja oz. janković nima lastniškega deleža. KAKŠNO SPRENEVEDANJE.

  • sintesi 09:03 26.maj 2012.

    dokler bo samo jankovič klical državne organe naj preiščejo njegove račune mu verjamem....vsakemu ki to stori pa se nikogar drugega ne spomnim.....a ni blo par dni pred volitvami ko janša ni pokazal nekih pogodb o svojih nepremičninah????

  • bojovi 19:19 21.maj 2012.

    Meni je to čudno ko je Žerjav zahteval vrnitev za Stožice 6,3 milijona ali koliko je bilo, Zoki imen v MOL našparanih 48 milijona + podpora raste Zokiju, JJ-ju pa pada. Tale JJ pa bo vse storil da se znebi ...prikaži več Zokija in svojo SDS kravo zrine na mesto županje LJ, da bo še LJ lahko obvladoval kot obvladuje Štajersko. S prostovoljno preiskavo pa je spet zajebu JJ-ja in njegova podtikanja.

  • deželan 09:54 22.maj 2012.

    Saj nimamo zakona, ki bi prprečeval take posle. Javni uslužbenc ni zavezan, da bi moral javno razkriti vse posle jih prijaviti DURS-u, v primeru da so udeležene njegove ali povezane ali sorodstvene firme in se nanašajo na posle – delovanje-odločanje, ...prikaži večnje, kot javni uslužbenc.Tak zakon bi ne le preprečil nečedna monopolna dejanja, temveč bi tudi ovrgel vsa namigovanja, da so posli nezakoniti.Zakaj se tak zakon ne sprejme ? je očitno v interesu tako levih kot desnih. Razkrivajo pa se le dejanja, ko je nekdo »nevaren«.

  • Darko 14:06 21.maj 2012.

    Pa kaj se ta tip gre? On samo razmišlja kako bo naplahtal podizvajalce in kako bo tožil DURS.Norca se dela iz države in ljubljančanov, dajte mu glas za dosmrtnega župana. nje

  • se_eden 15:26 21.maj 2012.

    spet znameniti "dokler mi ne dokažejo". gospod župan prav dobro ve, kaj je res in kaj ne. in če že nič drugega, naj končno neha uporabljati te formalne izgovore, ki za politike ne bi smeli veljati. torej, kjer je dim ...prikaži več (govorice), je tudi ogenj (nekaj se je verjetno dogajalo) in že zaradi objektivne razjasnitve dejstev, bi se moral, vsaj začasno, umakniti...

  • Veteran 21:41 21.maj 2012.

    Kakšna baraba balkanska ta konjski mešetar Jankovć. Tudi njemu bo enkrat kraj in če ne prej po izginotju njegovih botrov iz scene: Kučan, Stanovnik, Turk in še se jih bi najdlo. POKVARJENCI!!!

  • puelasedulaest 15:00 22.maj 2012.

    Ta "SRB" se dela norca iz vseh Slovencev in jim na pošten način krade!! Zanima me kaj dela policija, DURS in tožilstvo, že pol leta?? Ali res ni možno človeka obtožiti po pol leta preiskave?????

  • ELche 11:49 27.september 2012.

    Ta "SRB" ti je še vedno naredil manj škode kot tvoji čistokrvni "SLOVENCI" ... kaj ti moram pisat priimke in imena ali ti je mogoče že jasno.... zanimivo mi je da so vsi te "SRBI, HRVATI IN BOSANCI" super fajn ...prikaži več "SLOVENCI" če za slovensko nogometno, košarkarsko, odbojkarsko, rokometno ali katero koli ekipno reprezentanco zastopajo zadovoljive uspehe... res mi ni jasna ta "plitkost"... naj ti ne bo kriterij "SRB" ampak posameznik kot tak, ker smo pod kožo vsi krvavi....

  • desetka 14:19 21.maj 2012.

    Janković ima najbrž prav. On (fizična oseba) ni dobil nič. V to sem prepričan. A kot kaže je dobilo davkoplačevalski denar podjetje povezano z njim. Najbrž zopet ne direktno ampak prek sinov oz. prek lastništev podjetij z nabiralniki v tujini. ...prikaži več Sem prepričan, da so tako naredili, ker da bi pa denar kar po privat računih letel- to bi bilo pa že res šalabajzersko. Ali bodo ta nakazila dovolj, da ga politično utišajo pa vprašanje. Zdi se mi, da patroni a la Zoran, Ivan lahko v živo kakega "ustreiljo" pa jim bo priljubljenost samo še rasla.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.