Slovenija
60501 ogledov

Janša o tem, kdaj se bodo odprle šole

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • branko5 21:36 19.januar 2021.

    Gospod Janša in predvsem gospa Kustečeva, do sedaj nista naredila nič za odprtje šol in ne verjamem, da bosta sedaj ko je epidemiološka slika nekoliko izboljšala. Nič nista naredila za varnost učencev v šoli. Kje so pleksi stekla, kje so ...prikaži več enojne klopi, kje so brezplačne maske, za učence in učitelje. Trenutno so vażni samo hitri testi, ki pa pravzaprav, ne pokažejo jasne slike. Saj je verjetnost, da test pokaže pozitivni rezultat, ko še nimaš znakov bolezni zelo majhna.

    • branko5 00:09 21.januar 2021.

      No jaz nisem nikogar žalil. Pisal pa sem o tem, da se morajo otroci vrniti v šole. V veliki večini evropskih držav šolam pomagajo z konkretnimi dejanji, ne pa tako kot pri nas, ko pišejo neke okrožnice, ravnatelji in učitelji ...prikaži več pa naj se znajdejo kakor znajo. Vsekakor pa nimam nič proti druženju. Ja strinjam se tudi s tem, da bi lahko del pouka potekal na prostem, vendar je sedaj malo premraz se ti ne zdi. Ampak po mojem se otroci morajo čimprej vrniti v šole, saj praviš, da se morajo družiti.

  • branko5 22:01 19.januar 2021.

    Nadaljevanje Pred dobrima dvema tednoma so se odprle, šole za otroke s posebnimi potrebami, pa ne po zaslugi vlade, ampak ustavnega sodišča. Odziv ministrice pa saj to smo itak imeli v načrtu. G. Kacin na NK vlade grozi učiteljem, da ...prikaži več ne bodo mogli poučevati, če se ne grejo testirati, za učence sicer ni obvezno je pa priporočljivo. Na dan testiranja vsaj v Ljubljani, pa jih pošlje na testiranje v dvorano Kodeljevo, kjer je potekalo testiranje za vse prebivalce Ljubljane. Skratka kaos.

  • branko5 22:25 19.januar 2021.

    Nadaljevanje In sedaj sprašujem ministrico in ministra za zdravstvo, kako mislita organizirati testiranje za učitelje OŠ, srednjih šol, ko boste šole odprli. A je to mogoče narediti v enem dnevu, saj vemo, da hitri testi pokażejo pozitivni rezultat, ko si ...prikaži veči źe dovolj bolan. Če pa si na testu negativen, še ne pomeni, da res nisi okużen. Sicer pa mislim, da naša vlada ne bo odprla šol, dokler ji to ne bo zapovedalo ustavno sodišče. Ker sedaj smo baje v drugem valu, le do kdaj bo tretji.

    • tadejca1 22:53 19.januar 2021.

      Verjetno bo tretji spet septembra. Poleti pa bomo fraj.

    • branko5 05:45 20.januar 2021.

      Ja, tako, nekako bo,, s tem, da se bo elita cepila, dobila cepilne knjižice, da bo lahko odšla na dopust v svoje vile in na jahte v tujino navadni smrtniki pa bomo uživali doma v napihljivih otroških bazenčkih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.