Slovenija
24 ogledov

Janša poročilo o bančnem sistemu predal policiji in tožilstvu

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 14:40 28.avgust 2012.

    SRCE ZVERI JE V LJUBLJANSKI BANKI

  • Darko 14:48 28.avgust 2012.

    zec, a ti ni prav da se razišče kako so delili denar v NLB, ki je mimogrede tvoj in moj, torej pokrivajo ga davkoplačevalci?A bo zec

  • mirko 14:52 28.avgust 2012.

    Popravljam: srce zveri je NLB-ju

  • drugivlak 10:46 30.avgust 2012.

    ja, res izziva rdečo mafijo. V rdečkarske utrdbe daje dokumente proti rdečkarjem. Si pa upa.

  • Klemen Zec 14:34 28.avgust 2012.

    Janša je pa višek licemerstva,upam, da se mu ta boomerang, ki ga Janša sedaj meče vrne z vso silo, tako, da ga bo možic pošteno čutil !izziva še kar naprej, zato se ni čuditi, če mu že grozijo ...prikaži več !zastrašujoče početje tega osebka polnega zlobe in maščevanja.

  • se_eden 12:47 28.avgust 2012.

    vrh NLB je višek Slovenske korupcije. ko sem pred časom v medijih prebral, da so vodilni v naši največji banki, predvsem posamezniki, ki so neposredno odločali o dodelitvah kreditov velikim gospodarskim družbam, v času blaginje ustanovili lastno podjetje za izvajanje ...prikaži več gradbenih del, mislim da se je imenovalo Arming d.o.o. in temu podjetju dodeljevali kredite, da so lahko financirali posel, s katerim so si zagotovili še višji standard, ki že prej zaradi plač kakršne so imeli ni bil ravno povprečen, si priskrbeli vikende, apartmaje, jahte in drugo ugodje in potem, ko je posla zmanjkalo, podjetje poslali v stečaj in ker je tudi njim postalo vroče so se na hitro tudi upokojili, čeprav kakor je meni znano prek svetovalnih pogodb še vedno sodelujejo z banko, potem se človek vpraša, kako je to mogoče. kaj delajo nadzorni organi in pridemo do znamenitega, kdo nadzoruje nadzornike...

  • mirko 14:56 28.avgust 2012.

    "Predsednik vlade Janez Janša je poročilo o stanju v slovenskem bančnem sistemu odstopil tudi generalnemu državnemu tožilcu Zvonku Fišerju "ssHa ha ha, to je ravno tako kot bi si s tem poročilom rit ubrisal. Saj vsi vemo kdo je ta ...prikaži več Fišer in od koga je nastavljen. Nastavljen je ravno od tistih, ki so lastninili družbeno premoženje preko državnih bank.

  • Klemen Zec 15:39 28.avgust 2012.

    je je, a ne Janša in njegovi, ker bodo svoje zakrili in kazali na tiste, ki jim ta trenutek godijo, to pa so politični nasprotniki, Janša je pokvarjrn v celoti, a še zloben povrhu.to počne, da bo sramotil nasprotnike, ...prikaži več ne zaradi ljudi in njihovega obubožanja.

  • Darko 15:49 28.avgust 2012.

    Zajc,Fišer kot tožilec bo to rešil v tvoje zadovoljstvo. Janša se bo premaknil v zapor, ker je odnesel milijone iz NLB.Saj ni res, pa je. Verjemi sebi in poti po kateri hodiš. Prišel boš na cilj.

  • bojovi 22:09 28.avgust 2012.

    To verjamem da je predal poročilo policiji, če se še spomnimo kdo je na čelu policije ja tako je tisti Turek ki ga je JJ nastavil na čelu policije potem pa nič čudnega da je predal policiji (beri svojemu). Tole ...prikaži več poročilo si vtaknite nekam, to je isto kot sploh nebi dal.Koliko časa bomo še trpeli to sramoto?

  • mirko 14:50 28.avgust 2012.

    Kaj delajo nadzorniki ?ssPobirajo sejnine in dvigujejo dva prsta za sprejemanje sklepov bančne uprave. Vmes se še pa pajdašijo z posamezniki iz bančne uprave in se dogovarjajo komu bodo dodelili kredit za meneđerski prevzem firm. Nadzorniki so postavljeni s strani ...prikaži večni lastnika, v primeru NLB-ja je to država, torej politiki. V preteklem triletnem obdobju so nadzorniki delali za Pahorjevo vlado. Kot že večkrat povedano v javnih občilih je srce zveri v LNB-ju. Iz te banke se je več denarja-kapitala prelilo na jug (bivše republike-največ v Srbijo), v zadnih dvajsetih letih, kot se je prej v Jugi celih petdeset let. Ta račun bodo pa plačevali Slovenski davkoplačevalci dolga dolga leta.

  • mirko 23:26 28.avgust 2012.

    Zvonko Fišer bo prej zaviral in onemogočal preiskavo v NLB-ju, kot jo pa usmerjal in prednostno obravnaval, saj je on eden tistih od bivše komunistične sodrge v Sloveniji.

  • drugivlak 09:57 29.avgust 2012.

    Rad bi bil muha sedaj v pisarnah kjer so dobili na mizo te papirje. Nič več tetrisa in svoje preganjat. Huda bo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.