Slovenija
96289 ogledov

Janša napovedal nove ukrepe

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ovca 15:29 21.december 2020.

Puklasti,pa koga se se ticejo ukrepi? Je bilo premalo belega prahca? V glavnem, steraj se s svojimi ukrepi vred na Dob! Ker ne razumes slovenscine - O*D*J*E*B*I! Ce bi imel pa jajca in zavedanje,da delas prav,bi sem med folk. Torej ...prikaži večj nimas ne jajc in dobro ves,da delas samo za svoj zep!

• Skipi 15:26 21.december 2020.

Kacin ti bedak, seveda se ne vračajo iz VB v slovenijo, priletijo v Benetke in Londona potem pa brez karantene v Slovenijo.

• Ender3 14:46 21.december 2020.

Kaj naš vladnik ni v samoizolaciji potem?, ko se je sestajal z Macronom in drugimi politike. Vem, da zanj velja imuniteta, ampak ne v zvezi z virusom. Torej priporočila NIJZ zanj ne veljalo, sicer pa, sedaj ministruje tudi zdravstvu preko ...prikaži več twiterja, da se čim hitreje širijo njegove napovedi. Ubogi narod, kjer se jim vlada oglaša preko twitter čivkanja.😎

ovca 16:35 21.december 2020.

https://www.norakrava.si/konjunkcija-saturna-jupitra-in-premiera-na-zimski-solsticij-je-premier-izbranec-o-katerem-govori-noriska-prerokba/ 🤣😂🤣😂🤣😂

• mph 16:49 21.december 2020.

Samo en nujen ukrep rabimo, odstop vlade in trajna politična upokojitev tega zla, ki nam je vladalo 9 mesecev.

praufo 19:46 21.december 2020.

zakaj ne bi svojega doma spremenili v zapor, to je najlepše, celo paznikov nimamo, razen tiati iz medijev , kako briljanten trik ... v glaven vsi se zaprite noter in ne hodite nikomaor ... res izvrstno , sploh ne rabiš ...prikaži več zapora , paznikov, pač pa samo folku naročiš naj bo noter zaprt .. do nadaljnega ... ker virus je že mutiral in tudi cepivo ne bo pomagalo ... hvala , da nas delate zombije ... žal mene ne, skrbi me pa kako bo s folkom ... enkrat ga bo treba odpret ... le kaj bo potem

• tomaz65 22:54 21.december 2020.

Bravo jansa spomenik ti bo treba postavit ker si pameten kot idijot. Vse

• elat 07:25 22.december 2020.

Kakšna karantena, lepo prosim, če baje nimajo pravne podlage za kaznovanje in izvajanja zato nihče ne nadzira.

• festwatab 07:30 22.december 2020.

www︎.︎mayito︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

• cvetko 15:00 21.december 2020.

Gdaj bi že mogl mejo z Italijo in Avstrijo zapret ne da se tukej sprehajajo prosto mi imamo pa zapore

• asmas1965 15:23 21.december 2020.

ni problem avstrija in italija (delam v avstriji in tam so se držali ukrepov) problem je v naših glavah.Sosed ima vsak vikend žurko v skednju vsaj 10 avtov (najmanj 50 ljudi).Spomladi se je v tem skednju na eni žurki okužilo ...prikaži večo 70 ljudi.Vsi mislijo da so preboleli in da ga lahko serjejo.to je problem ne pa JJ

• mulc1 15:25 21.december 2020.

Ti si pa zavisten, ker te ne povabi, kajne, trol fovšljivi.

• Pikolo 15:27 21.december 2020.

asmas, jaz imam fešto vsak dan, če se mi zljubi in diham svež zrak ker sem svoboden in ne ovca, kot si ti. Ti pa še naprej kleči pred firerjem in naj te guzi, malo spredaj, malo zadaj

• asmas1965 15:58 21.december 2020.

pikolo.ne čudi me da so te starši vzgojili v nekega narcisa.Poln kufer državnega dnara,hvikend na obali(hrvaški) seveda za davkoplačevalski denar.Sedaj ko pa vam tega dnara "furer" noče več dati se pa obnašate kot otroci v vrtcu.Znate opletati s žaljivkami in ...prikaži več drugimi nesramnostmi-tipično za komuniste.naredi nekaj s svojimi rokami potem pa blebetaj.TAKIH NI V AVSTRIJI-SMO SAMO DELOVNI POŠTENI

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.