Slovenija

Ideje Janše in Bratuškove volivci ne podpirajo

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    omega_v6 11:05 05.februar 2020.

Seveda pa to nič ne pokaže!! Tudi sam pripadam desni opciji pa sem za ponovne volitve!! Tako se bomo rešili najbolj hlasnih strank kot sta ZAB in SNS!! Še najbolj me moti v parlamentu izdajalec lastnih volilcev Jelinčič!!

Mark035 15:47 05.februar 2020.

omega_V6; daj Jelinčić-u še eno šanso, da popravi vtis, ker v teh parih mesecih res ne moreš pričakovati, da bo izpolnil vse tvoje sanje. Bodi zvest svojemu vodji in ga voli še enkrat.

omega_v6 18:22 05.februar 2020.

Mark035 Oprosti bila je napaka celotne družine seveda po moji krivdi!! Tako dolgo več ne bom živel,da bi glas dal SNS! Nacionalna stranka,ki podpre Avstrijko za ministrico v Slovenski vladi ni več NACIONALNA!!

• Naklonsky 10:33 05.februar 2020.

Ankete Dela niso ravno verodostojne - oziroma zaupanja vredne. Je pa res najbolje, dajmo jim 14 dni časa naj se zmenijo - in če ne, naj že razpišejo te volitve. Pa predsednik države naj še kakšno reče, zato ga tudi imamo - mar ne?

• matermila 11:27 05.februar 2020.

Ko napišete Mediana in Delo,je takoj vse jasno.

Pinkopalinko 12:58 05.februar 2020.

Predčasne volitve,čimprej.Toliko,da odletijo SMC SAB,velika verjetnost Desus in da se zmanjša število poslancev SD(nujno!).Drugače sem se pa najbolj smejal,ko je Jelinčič na soočenjih rekel, da Violeta Tomič ni imela niti 5 centov v žepu, dokler ni prišla v parlament.

• munja 12:40 05.februar 2020.

Kakršnakoli bo vlada ali predčasne volitve, se ne bo nič spremenilo, ker bodo tisti, ki bodo na oblasti, še naprej skrbeli za sebe in ne za ljudi.

praufo 12:52 05.februar 2020.

posplošeno, ampak v bistvu res, tako kot nas bo pozimi zeblo, poleti bo pa vroče

• Naklonsky 17:41 05.februar 2020.

Dejstvo je, da spremembe lahko generira desna opcija. Preveč smo levi, zato delo na žalost ni vrednota. Tako pač je, edina težava je v volivcih, ki tega ne dojamejo - oziroma se bojijo sprememb, posledično to prinese malo več dela ...prikaži večla in manj bluzenja.

praufo 19:12 05.februar 2020.

se strinjam, čas bi bil za desno opcijo, je pa res da se vsi bojijo jj egota, torej kar se tiče liderjev ... recimo počivavšek še zdaleč ne spada na levo, ker je biznismen, bademajster, je pa res da pod ...prikaži več jj šefom predstavlja diktaturo, kar sploh ni slabo, zato bi pa moral spremenit sistem in sds naj sama fura to vlado

praufo 12:58 05.februar 2020.

mediji zopet drk mešajo in poskušajo ustavrit javno mnenje, tako kot vedno ... po odstopu vlade so predčasne volitve ... pa saj v takem sistemu ne more bit drugače, ne razumem kaj tukaj palamudite in kaj politika mešetari, vključno z ...prikaži več jj, ki se malo šali , najbrž

• wolf.ata 16:04 05.februar 2020.

ankete,ki so umetno ustvarjene od leve opcije,stricev iz ozadja itd.,na volitvah pa itak vse levi poneverjo,je že vnaprej pripravljeno vsa stevila,koliko za koga itd.,to je vcasih delal komunisticni režim, vse poneverjo, kar lahko,kako je samo Stanovnik naenkrat oče slo države, ...prikaži več pa je bil strogo proti osamosvojitvi,so pisni dokazi,pa lazejo levaki,da se kar kadi,Lustracija strogo,vse ugodnosti rdečim vzeti,pa jim dati iste pokojnine kot jih imajo delavci z 40 let delovne dobe.......

• Tupamaros 14:11 05.februar 2020.

Anketa Dela. Glasila SZDL. Ne hvala ne zaupam slovenskim volivcem.

• barsoba 17:10 05.februar 2020.

www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

• Naklonsky 18:09 05.februar 2020.

No ja, "tralalala", navedi mi vsaj eno knjigo (in seveda avtorja) da jo tisti, ki jih to zanima, preberemo. Dokazi so javni, zato boš verjetno z lahkoto naštel nekaj literature.

• tralala 18:24 05.februar 2020.

A prav guglat ti moram? Šurc/Zgala: V imenu države https://www.sanje.si/v-imenu-drzave-odprodaja.html

• tralala 18:25 05.februar 2020.

Povsem javni podatki, trilogija financirana s strani Evropskega sklada za preiskovalno novinarstvo / European Fund for Investigative Journalism.

• tralala 12:23 05.februar 2020.

Seveda. Ne moremo si privoščiti sramote, da bi bil na ablasti prekupčevalec z orožjem in notorični lažnjivec.

Minovak 12:37 05.februar 2020.

Sedaj pa mi odgovori, ker me zanima, kaj se je JJ zlagal in ali si bil zraven pri prodaji orožja, da to trdiš? Takole počez, brez vezno zna nakladati vsak, torej...

praufo 12:56 05.februar 2020.

za notoričnega lažnivca ga je naredila mafijska oblast preko medijev, ker jih ne uboga in posluša, sicer je pa orožje posel iz 90 tih let, ki ga je vodila slovenska oblast, mogoče se niso dobr zmenil kako dnar potalat, ne ...prikaži več pa jj ... je pa res , da je njegov ego zelo velik in tega se bojijo

Leon 15:24 05.februar 2020.

Minovak ....si pa res naivčina ! Torej vse kar nisi videl na lastne oči po tvoje ne velja ? Ali verjameš ,da sta tvoja starša prava ? Nisi bil zraven ali kako ?

• tralala 15:27 05.februar 2020.

Volilci SDS ste intelektualno podhranjeni, zato bom razložil počasi. Obstajajo knjige (tiste stvari s platnicami in listi vmes), kjer so zadeve razložene. O švercu orožja obstajajo uradni dokumenti, s podpisi osebe vajinih mokrih sanj. Teh dokazov (uradnih!) je malo morje. ...prikaži več Pa pustita izmišljene zgodbe, katere ponavljate za lažnjivcem, ampak glejta DOKAZE.Bajke o zarotah, udbaših, samorogih in ostalih izmišljenih pošasti pa kar pustita, so že smešne, četudi pridejo iz ust nizkointeligečnih bitij.

praufo 19:26 05.februar 2020.

tralala, 90-ta leta in tam okoli so bila drugačna kot danes, tudi sam sem takrat služil vojsko t.o. ali slovensko, ki še ni bila in orožja 8ogromne stare zaloge jla) je poniknilo ogromno, kradli so mnogi, tole klobasanje je zapravljanje ...prikaži več časa in če so dokumenti, naj sledi sodišče in še kaj, poglej koledar, smo že namreč leta 2020, ivan je neposlušen svojeglav in ima močan ego, kar konkurenca ne mara, logično

Leon 19:29 05.februar 2020.

praufo....vem ,da te boli ,ker si ne moreš priznati resnice, vendar nekoč boš moral tudi preko tega .

praufo 19:46 05.februar 2020.

ne vem kaj bi si jaz priznal, mene boli kar me boli in zdravje je moj problem, jaz odgovarjam za svoja dejanja in ne za dejanja drugih, mogoče imam boljši spomin od ostalih tukaj ... ker vsi toliko klobasate o ...prikaži več orožju me zanima kam so poniknile vreče gotovine (keša) ki so se v teh letih (90) znašle v parlamentu ... po vašem jih je odnesel jj, zato da danes gradi kliniki v avstraliji, sploh ne vem kaj še dela v tem slovenistanu, če si je toliko nakradel

Pinkopalinko 20:06 05.februar 2020.

JJ ni zlata vreden,pa tudi JJ ni SDS.Če pogledamo odpise do.Jankovićem,posle poslancev z državo(svetovalne pogodbe čistilni servis v Petrolu,Panvita,razni "honorarji",odpravnino Berločniku, Kramarju in njim podobni...).Da so nekateri dobro pripomogli k siromašenju države,razni Pavčki Zidarji.Da se je pral denar za teroriste(Kje ...prikaži veče je bil takrat Klemenčič,da očisti greznico)...,je Janša navaden mulc in poštenjak.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.