Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
57 ogledov

Janševi Premiki in Okopi

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marija Gergar 18:36 09.april 2012.

    Na okope bi morali iti vsi brezposleni delavci, 80.000 delavcev proti 80.000 iz JV.Naj gospodje in gospe, (izjema čistilk) delijo usodo vseh, ki poskušajo preživeti z 400EUR socialne pomoči, ali z 500 EUR plače.Naj se ne puntajo za 100 EUR, ...prikaži več, ki jim hoče država vzeti. In Štrukelj in Semolič sta parazitski riti, ki jih skrbi samo zase.Kje sta bila, ko so propadala podjetja , koliko delavcev na cesti sta obiskala. Sedaj pa hujskata ljudi, nobeden iz JU ne bo obubožal zaradi 100EUR. Puntajo se pa tako in tako tisti , ki zaslužijo čez 1000 EUR.

  • korisnik_5299 20:33 08.april 2012.

    Za obrambo socialnih pravic bi najprej morali določiti, kaj obsega in kaj socialna država sploh je. Zame je socialna država tista, ki zagotavlja državljanom dostojno preživetje s svojim delom, tistim, ki si tega sami ne morejo zagotoviti pa pomaga do ...prikaži več dostojnega življenja. Prispevek posameznika je odvisen od njegovega dohodka (obvezna zavarovanja), pomoč v stiski (brezposelnost, invalidnost, bolezen,...) pa je za vse enaka. V socialno državo spadajo predvsem vse pravice iz zdravstva, šolstva, sociale. Socialna pomoč ne more biti kredit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.