Slovenija
40 ogledov

"Jaz sem najbolj primeren"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • murderone 18:40 24.avgust 2013.

    Ja miško miško driska ti si res najbolj primeren za kakšne genetske poizkuse itd...Lahko tvojo primernost testiramo pri poizkusih namesto podgan! Čeprav se mi zdi ,ko te pogledam si ravno takšen na pogled kot laboratorijska podgana! Pazi ,da ne ...prikaži več bo tvoja naslednja nepremičnina ,ki se jo ne spomniš BRITOF!

  • gornik 17:16 24.avgust 2013.

    Res je najbolj primeren za brco v rit in u lijepu vašu, da se Slovenija oddahne vsaj enega.

  • Veteran 17:33 24.avgust 2013.

    Ugotavljam, da Mišič ni samo propadli podjetnik, politik in človek brez obraza ampak tudi psihični bolnik (glede na njegovo izjavo) in tega se bi morali zavedati in prevzeti odgovornost tudi nadzorniki v kolikor ga bodo potrdili. Posebno me skrbi, da ...prikaži več sindikati Luke Koper želijo sodelovanja z njim!!??

  • Avatar roksa
    roksa 17:42 24.avgust 2013.

    Bobovnik ga je pri Odmevih dobro vprašal, če si je dal kdaj manjšo oceno od 5, pa je psihič reko da je njegova ocena +5!!!!!!!!Bolano!!!!

  • Andrej Kovačič 17:53 24.avgust 2013.

    kaj je res dokončana srednja šola dovolj za prijavo? ne razumem

  • murderone 18:42 24.avgust 2013.

    Klobo saj ga bomo dobili prašička nedonošenega! Nič bat !Drugače pa plus!

  • se_eden 18:48 24.avgust 2013.

    najbolj je zanimivo, da še s komerkoli sem govoril, ni nobeden imel kakšnega zelo dobrega mnenja o njem. tako da je prav zanimivo, kako se da z manipulacijo, predstavitvijo na listi "najbolj činkovitega" slovenskega župana, uspeti oz. prevarati volilce!

  • zztop 20:37 24.avgust 2013.

    Bravo vsem komentatorjem, ni kej za dodat. Oziroma človek je obup od podpovprečno inteligentnega moškega v vseh pogledih. Edin ne vem kašno glasbo posluša?? :)

  • korisnik_5299 00:35 25.avgust 2013.

    Danes ni važno, kaj znaš narediti, važno je, kako znaš naložiti! In tile nam že leta dobro nakladajo! Koliko znajo pa narediti pa imamo priložnost videti na vsakem koraku!

  • crvit 11:14 25.avgust 2013.

    Mater ima hinavski mafijski fris tale psihopat ki se ima za najboljšega upam da ga bodo psihiatri vredu pregledali in ga dali na zaprti oddelek ter mu dali banjico in ladjice poleg da se bo lahko igral .Ne pa ...prikaži več da bo pokradel in uničil vse kar se še da v naši ubogi deželici.

  • Šemefuky 16:26 24.avgust 2013.

    Taka samozavest mišev in podgan izhaja iz podeljene pozicije, ki so jo pridobili od volilcev. Večinoma smo si izbrali za ta mesta psihopate in kleptomane in rezultati so na mizi. Pri tem ne gre spregledati odgovornosti (ne)pristranskih medijev, ki jim ...prikaži več po naročilu delajo propagando. Sreča je, da so mnogokrat taki neprofesionalni pristopi tako zgrešeni, da jih je večina spregledala. Kakšno zaupanje ti lahko vlijejo govori premierke, finančnega ministra, da ne govorim o monologih Zokija, ki so tako primitivni, da so za večino neužitni.

  • KLOBO 17:16 24.avgust 2013.

    Že samo ime pove, N-E-D-E-L-J-K-O !!!! Vse kar si je nagrabil v teh letih je posledica goljufanja izvajalcev in obrtnikov , saj jim izvršena dela ne plačuje !! išče dlake v jajcu potem pa ne plača kar 30 ali 50 ...prikaži več50 % opravljenih del !! Da vam je jasno, ta nepremičninski imperij, ki še sam ne ve koliko ga ima , vsaj tako je izjavil, je produkt goljufij in kraj !! Po vrhu vsega je pa živ primer ELITAŠKEGA PSIHOPATA, KI ŽIVI V DRUGAČNEM SVETU KOT GA POZNAMO VSI OSTALI SMRTNIKI, ŽIVI V PREPRIČANJU, DA JE ČLOVEK, KI OBVLADA VSE. DEJSTVA PA SO TAKŠNA, DA NIMA NITI ENE PRAVE IN VERODOSTOJNE REFERENCE, RAZEN TO IN PO TEM, KI GA VSI POZNAMO, DA JE LOPOV ERSTE KLASE IN ČLOVEK BREZ SRAMU, SAJ GA SPLOH NI SRAM, DA JE NA KANT POSTAVIL NEŠTETO POSAMEZNIKOV IN PODJETIJ S KATERIMI JE IMEL POSLOVNE VEZI, SAJ JE SPLOŠNO ZNANO, ENAKO KOT PRI JANKOVIĆU IN NJEGOVI ELECTI, DA NAROČENA IN IZVRŠENA DELA NE PLAČUJE !! Če je to referenca potem pa BOGPOMAGAJ !!!

  • joc2013 20:03 24.avgust 2013.

    Psiho Miško Miško Mause se ne more prehvaliti, ker je en navaden lopovski pimpek čarapana in črnogorskega bossa in nima razen balkanskih poslovnih običajev nobenih sposobnosti. Ko je na pomorsko hodu, je tako smotano deloval, da je tolko štrkalc po ...prikaži več glavi dobil, da so mu lasje odpadli, kar danes kompenzira s kozjojebsko bradico.Ko je odrabil obsojenca Mallya ga je ocenkal, da so ga obsodili, ker mu je ratal predrag. Gantarja je v avditoriju polil po faci z vinom, zaradi zamer. Tip je neuravnovešen, in tisti, ki ga je potegnil v kabinet vlade ne bi mogel biti kaj dosti bolj duševno zdrav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.