Moj sanjski šiht
4705 ogledov

Ali zaposleni res izkoriščajo delo od doma?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ferdopis59 10:45 17.april 2025.

Glede dela od doma, pravim takole plačati človeka po učinku oz. opravjenih nalogah, ki jih dodeli nadrejeni. To razmišljanje se mi zdi logično in pravično za obe strani. Če je delavec plačan po uri prisotnosti in ga nobeden ne kontrolira ...prikaži več kaj je naredi v tistem času, ki je plačan, pa je problem delodajalca in njegove notrenje organizacije dela. Vsa dela so v podjetji ovrednotena glede DM.

• Johnnyoo4772 18:26 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• rd2dmk2 07:22 17.april 2025.

ja delo na daljavo.. ja za dela, ki ne ustvarjajo nič in jih lahk ne rabimo, torej za mešalce megle.. me pa zanima kako bodo naredil da bodo kurbe delale na daljavo.. in komunalci in dohtarji in zidarji.. ni problema ...prikaži več za bankirje, advokate,

Leon 09:25 17.april 2025.

V Sloveniji trenutno dela veliko ljudi od doma v branžah zavarovalništva, prodaje ,komerciale ,logistike ....

• rd2dmk2 18:49 17.april 2025.

leon saj pravim ni problema za take. ko ti pa crkne vodovodna cev pa da vidim kako ti bodo naredil na daljavo. ror zvodo ni računalnik da ti ga zrihtajo na daljavo, pa magari v tem smislu da ti inštalirajo ...prikaži večjo virus in poberejo tiste finčnke, ki ti jih tvoj zavarovalničar na daljavo še ni pobral.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.