torej folk dobiva denar da uvaža stare gare. jest upam da bo se uvedel zakon o razgradnji baterij iz e-avtov. torej vsaka baterija iz e-avta naj pade v kategorijo azbestnih plošč. torej tako kot se te salonitke zaračunavajo, naj se… ...prikaži več še baterije. in to na čisti strošek lastnika te stare kripe. če nisi v last e-avta 10 let. palačuj. in bog ne daj da to zgine v kakšni luknji ali gramoznici. če se izkoplje baterija se luknja z odstarnitvijo baterije zapolni z bivšim lastnikom baterije.
Zaradi mene se lahko podražijo tudi za 17.500!
torej folk dobiva denar da uvaža stare gare. jest upam da bo se uvedel zakon o razgradnji baterij iz e-avtov. torej vsaka baterija iz e-avta naj pade v kategorijo azbestnih plošč. torej tako kot se te salonitke zaračunavajo, naj se… ...prikaži več še baterije. in to na čisti strošek lastnika te stare kripe. če nisi v last e-avta 10 let. palačuj. in bog ne daj da to zgine v kakšni luknji ali gramoznici. če se izkoplje baterija se luknja z odstarnitvijo baterije zapolni z bivšim lastnikom baterije.
Podražijo avto za 7,5 jurjev potem ti dajo subvencijo in ti misliš kako si dobil poceni avto,nismo glih vsi prfuknjeni
Elekričen avto bi moral biti cenejši kot dizel,ampak to jim ne paše,ker bi potem premalo zaslužli
Ali želite najti žensko za eno noč? Daj no -- Sexy24.mom
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Še vedno pa je slabše, kot je bilo. Jaz sem pokasiral 7500€ za 45000€ vreden avto. Pa evri so bili takrat tudi več vredni.
Ne bojte se, Taubi bo poskrbel, da bo subvencija ostala. Vse za sončnega kralja in njegove sončne celice!
ja saj imaš prav. ker če bo slučajno jj jašek še kdaj kraljeval je nevarno da zvleče še kak titov zakon na svetlo
naklonsky a si ti prepričan da golob prodaja e-avte zaradi sončnih celic ? a se ne bi zamislil malo pa se spomnil neke nove nuklearke.