Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki… ...prikaži veči jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: kulicadila6@gmail.com
Whatsapp: +1 757 201 5057
Gojim bo vedno le gojim, čeprav komu občasno dovolijo do zvezd. A mu je potrebno vedno pokazati kje mu je mesto. V njihovem svetem Talmudu lepo piše, kdo je suženj, kdo gospodar in kdo ima edini pravico, ker je Bog… ...prikaži večg tako določil, upravljati z življenji.
jan631 - desnuharji pa imate oprane možgane in ne rabite biti naivni, ker ste že od rojstva zabiti in sploh ne razmišljate s svojo glavo. Rajši sem levičar, kot OVCA - bee bee bee.
Mater tele novice o Dončiću so pa, kot da bi bil ta trenutek samo on na svetu.
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki… ...prikaži veči jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Zvezda je padla na realna tla....
Kaj bi pisali če ne bi imeli Dončiča,dolgočasni ste z njim!
Gojim bo vedno le gojim, čeprav komu občasno dovolijo do zvezd. A mu je potrebno vedno pokazati kje mu je mesto. V njihovem svetem Talmudu lepo piše, kdo je suženj, kdo gospodar in kdo ima edini pravico, ker je Bog… ...prikaži večg tako določil, upravljati z življenji.
Vse avtorju prav pride, da se o Dončiću piše..
pa boli te qu.... ali si zafrustriran z njegovim likom?
Za penzionisti se tako ve, da so zafrustrirani, ter zelo naivni. So v večini volilci levuhov.
jan631 - desnuharji pa imate oprane možgane in ne rabite biti naivni, ker ste že od rojstva zabiti in sploh ne razmišljate s svojo glavo. Rajši sem levičar, kot OVCA - bee bee bee.
@Ender3 Ko Ender3 ni tako slaven kot Luka, zato se pa pizdi. Neprecenljivo.