Popotnik
48711 ogledov

Je življenje v Švici res tako sanjsko?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • radovednica 08:12 02.maj 2022.

    Švica že zdavnaj ni več sanjska. Ali je kdaj bila? Mogoče, da gledaš in opazuješ panoramo okrog sebe. Sicer pa je že zdavnaj spoznano življenje nepredstavljivo drago, zakaj, odgovor ni poznan. vsekakor pa je odvratno, koliko vseh jugosov, turčinov, predvsem ...prikaži več albanosov in druge sodrge je tam, tako so avtohtoni švicarji v veliki manjšini. Glede na večkrat videno si ne predstavljam ali želim tam živeti.

  • 4krogci 19:52 03.maj 2022.

    Švica sanjska? ja pa ja de! Pir po 10€ in več, delat po cele dneve, stroski zivljenja ulala v nebo,.... Pa kaj resno mislete, da tist ki s eje iz SLO preselil v švico in prihaja na obisk 1x-2x na ...prikaži več leto z hudim avtom da je to res njegov avto??? On nima včasih niti za pašteto za zajtrk, ker kaj ti pomaga 5000€ plače, ce ti po plačilu zgolj najemnine in poloznic ostane 1000€ kje je pa še hran ain vse ostalo??? Švica je lepa za si jo ogledat, za it na drag dopust in tle s ezakljuci!

  • Ender3 16:36 01.maj 2022.

    Švicarjem zavidam samo to, da nimajo levih, desnih, zgornjih spodnjih navijačev. Mnogi sploh ne vedo kdo vodi njihovo politiko mi pa se zavestno in podzavestno, podnevi in ponoči ukvarjamo z njo, zgubljamo čas in si iščemo sovražnike. Ljudje lahko živijo ...prikaži več brez politike, politika brez volje državljanov zagotovo ne. !!!

    • radovednica 08:16 02.maj 2022.

      Nimajo levih in desnih. A res? Ne, ni res. Tam se to imenuje večnacionalni spori neuradno nacionalno strankarstvo nemško, francosko in italijansko govorečih, kar je tiho strankarstvo. Da ne omenjam vedno več balkanosov in druge navlake iz tistih koncev Evrope. ...prikaži več Seveda imajo notranje spore, pa še kako. Spoznano iz dolgoletnih izkušenj dela s to državo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.