Magazin /magazin/vip

Jelinčič razkril, kaj vse bi počel s to lepotico

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 10:17 21.februar 2026.

Prašiček,vrni knjige.

• Burja 08:16 21.februar 2026.

Dandanes se vse ocenjuje s političnimi točkami. Že jutri bo to zgodovina, in ostalo bo vprašanje, a morda nam odgovor ne bo v ponos!!

Garancija 08:41 21.februar 2026.

Vsi zdaj pljuvajo melanijo,če bi pa prišla v slovenijo,bi ji pa vsi novinarji v rit lezli,res ste bolani majke mi,tako da ima zmagec prav

• Ender3 14:50 21.februar 2026.

Melanio bi Tomašičeva Nora24tv sprejela s Janezovimi častmi..Sploh se ne zaveda kaj zamuja.

Človek2025_je_anus 09:49 21.februar 2026.

Mogoče potem, ko bi pojedel 2 šteke viagre. Najboljš, da se poroči z njo. Da mu pobere se tisto, kar mu una frklja ni.

• Dieta 10:11 21.februar 2026.

SEDAJ, KO JE ODDAL KANDIDATNO LISTO, SE PA ŠE REKLAMA. jE SICER SLABA, LUZERSKA, A DRUGE PAČ NIMA, IN TUDI NE BO IMEL.

StarMačk 10:25 21.februar 2026.

Dol na jugu takšnemu nakladanju pravijo "sviranje kurcu"!

• rd2dmk2 11:23 21.februar 2026.

vau- to bi bila promocija- ravno včeri sem zasedil podatek daje melanija najbolj nepriljubljebna prva dama v zgodovini ZDA. in kot je melania zraven trumpa bi od vseh promocij samo ta dva imela korist- kaj mislite da bi dovolila da ...prikaži več nekdo služi z njenim likom. haloooooo ! tisti bi še na zgubi bil, ker bi trump uvedel carine, pardon tarifs na izdelke. pusti tisto babo tam kjer je v miru, kot sta trumpa hujš kot kobilice , naj bo(sta)čim dlje od SI.

• slovenski3 12:18 21.februar 2026.

Prazno glavi levičarji, pokličite Niko22! Če nimate v žepu 50 Evrov, najemite dolgoročno posojilo, da ga boste lažje odplačevali.

• Ender3 14:45 21.februar 2026.

Desničarji vedno rešujejo svoje finance tako, da razglasijo osebni stečaj ali pa si organizirajo dražbo..

• kundertarmel 09:02 21.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži veča nekaj kilogramov :--- https://nub.ro/iems

Nika22 10:00 21.februar 2026.

Iščeš dekle alі ljubico za seks? Poskusi to spletno stran - https://sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.